Pelicans ensimmäistä kertaa CHL:ssä – voiko tähtipelaajien lähteminen toimia voimavarana? "Sieltä on nyt paineet poissa"

Lahden Pelicans on ensimmäistä kertaa mukana CHL:ssä tällä kaudella. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen summaa yhteen lahtelaisten lähtökohtia kauden kynnyksellä.

MAINOS

CHL avaa C Moren kiekkokauden

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

– Puolustuspää on etenkin heikentynyt. Ne ovat kovia menetyksiä, kun lähtee Oliwer Kaski, Mikko Kousa ja Saarisen Jesse hyökkäyksestä. Vähän samanlainen tilanne kuin HPK:lla. Nippa nappa ovat säilyttäneet tasonsa pelaajamarkkinoilla. Kovia menetyksiä ja niinhän siinä käy, kun yksilöt pelaavat hyvin, Sihvonen summaa.

– Jollain tavalla ajattelen, että sieltä on nyt paineet poissa. Pelicansin pelaajamateriaalilta ei voi odottaa samaa kuin viime kaudella, mutta CHL on kuitenkin täysin oma ja uusi maailmansa, Sihvonen jatkaa.

Pelicansin lohkossa pelaavat Tshekin Trinec, Sveitsin Lausanne ja Valko-Venäjän Junost Minsk.

– Pelicansilla on sellainen keskihankala lohko. Tshekin mestari ei ole helppo, Lausanne ei ole helppo ja Minskin reissut ovat aina Minskin reissuja. Pitäisin positiivisena yllätyksenä, jos Pelicans marssii lohkostaan eteenpäin. Kaikki se on lahtelaisille plussaa, jos menevät jatkoon, Sihvonen sanoo.

Pelicans aloittaa oman turnauksen perjantaina 30.8 kotiottelulla Trinecia vastaan. Ottelun lähetys käynnistyy C More Sport 1 -kanavalla kello 18.50.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Torstai 29.8:
Klo 17.50: HC Plzen-HPK, C More Sport 1
Klo 20.20: Klagenfurt-Tappara, C More Sport 2

Perjantai 30.8:
Klo 18.50: Pelicans-Trinec, C More Sport 1
Klo 18.50: Kärpät-Grenoble, C More Sport 2

Lauantai 31.8:
Klo 17.50: Zug-HPK, C More Sport 1
Klo 20.35: Biel-Tappara, C More Sport 2

Sunnuntai 1.9:
Klo 18.30: Kärpät-SC Bern, C More Sport 1 ja Sub
Klo 18.50: Pelicans-Lausanne, C More Max

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat