"Pelaa kuin NHL-konkari" – Petteri Sihvonen povaa suomalaistaiturille pikaista läpimurtoa

Vilttuketjussa puhetta SM-liigan kokaiinikohusta ja alkavasta NHL-kaudesta 9:15

Miro Heiskasella on kaikki edellytykset tehdä pikainen läpimurto NHL:ssä, näkee MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen.

Pääkuvan videolla Vilttiketju, jossa keskustellaan myös tulokashyökkääjä Jesperi Kotkaniemen NHL-näkymistä ja viime viikolla puhuttaneesta SM-liigan kokaiinikohusta.

Heiskanen, 19, aloittaa debyyttikautensa NHL:ssä tällä viikolla. Starsin suomalaispakilla on alla erittäin onnistunut vuosi SM-liigan HIFK:ssa ja Leijonissa.

Taitavan ja hyvin liikkuvan Heiskasen otteet NHL-harjoituskaudella ovat herättäneet ihastusta. Sihvonen povaa nuorukaiselle läpimurtoa heti ensimmäisellä sesongilla.

– Odotan todella paljon, miten Miro Heiskanen mahdollisesti tulee tekemään läpimurtonsa. Katsoin yhden harjoituspelin häneltä, ja hän pelasi siinä kuin NHL-konkari. Hän on pelannut jo loistavasti isossa roolissa HIFK:ssa ja hallitsee pakin hommat ja pelin rytmittämisen. Siellä voi olla läpimurto luvassa heti debyyttikaudella, Sihvonen totesi Huomenta Suomen Vilttiketju-osiossa maanantaina.

Vilttiketju kokonaisuudessaan pääkuvan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat