Pekka Pouta joutui vakavaan tapaturmaan – ei nähdä ruudussa yli kahteen kuukauteen: "Se oli juuri se, mistä varoitan ihmisiä"

Torstai 19.1. Erittäin huonoa ajokeliä 2:22
Sini-koira liittyi Joonas Koskelan seuraan Huomenta Suomessa tammikuussa 2023

Pekka Pouta kaatui kohtalokkaasti ulkoiluttaessaan Sini-koiraa.

Meteorologi Pekka Pouta joutui perjantaina 3. helmikuuta vakavaan onnettomuuteen, kun hän oli ulkoiluttamassa Sini-koiraansa. Pouta liukastui katalasti kesken aamulenkin, jonka seurauksena hänen sääriluunsa murtui kolmeen palaseen.

– Se on juuri se, mistä varoitan ihmisiä. Juuri, kun alkaa olla kuivaa ja hyvä kävellä, on myös erittäin liukkaita kohtia välissä, Pouta kertoo MTV Uutisille.

Lenkillä oli Poudan mukaan yksi liukas kohta kahden korttelin alueella.

– Minä tiesin sen ja kuitenkin muka menin siitä. En ollut laittanut edes nastalenkkareita, eli siinä oli mukana kaikki nämä hölmöydet.

Pouta jakoi rajuja kuvia operaatiostaan Twitterissä.

Pouta sai kaatumisensa jälkeen hoitoa Helsingin uudessa Siltasairaalassa, jonka maisemia hän myös kehuu hienoiksi. Se on kuitenkin pieni lohtu, sillä edessään hänellä on pitkä kuntoutusjakso.

– Sääriluun läpi laitettiin ydinnaula. Se pitää luuta paikallaan. Lisäksi minulla on irroitettava kipsi, jota käytän nukkuessa ja kun käyn ulkona. 

Poutaa ei näin ollen nähdä ruudussa yli kahteen kuukauteen. 

– Olen sairauslomalla 10 viikkoa. En tiedä pitääkö minun järjestää asiat niin, että Sini pääsisi jonkun mukana ruutuun, hän toivoo.


Lue myös:

    Uusimmat