Pekka Poudan Sini-koira ihastuttaa jääräpäisyydellään – ei suostu lähtemään työpaikaltaan: "Ei voida olla aina Maikkarilla"

0:52
Sini-koira ja Pekka Pouta Uutisaamussa jo täysissä vapputunnelmissa - katso kooste

Meteorologi Pekka Poudan Sini-koira ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

Maikkarin suosikkimeteorologi Pekka Pouta ja hänen Sini-koiransa on tuttu näky Uutisaamun säätiedotteista. Sini tepastelee studiossa työpäivinään iloisesti ilahduttaen katsojia ja työntekijöitä. Parhaiten Sini viihtyy kuitenkin ohjaamossa, jossa hänelle tarjotaan usein herkkuja.

Töissä Sinin persoonallinen luonne näyttäytyy välillä huvittavana. Hän saattaa esimerkiksi juosta tuttavallisesti tervehtimään, mutta kääntyykin kesken matkan toiseen suuntaan luoden diivamaista mielikuvaa olemuksestaan.

Nyt Sinin uusin tempaus ilahduttaa somessa. Pouta julkaisi Sinin omalle Instagram-tilillään videon, jossa borderterrieri ei halua liikkua.

– Sini nyt pitää mennä kotiin. Joo on töissä kivaa, mutta nyt pitää mennä kotiin. Ei voida olla aina Maikkarilla, Pouta kertoo videolla.

Poudan ja hänen puolisonsa toimittaja Mari Sarolahden borderterrieri Sini päätyi osaksi Huomenta Suomen lähetyksiä vuonna 2017, jolloin ohjelmaa uudistettiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja