Pekka Koskela seisoo vankasti Mika Poutalasta esittämiensä kovien väitteiden takana – näin hän kuvailee heidän nykyisiä välejään

Kiusatusta maailmanennätysmieheksi – vieraana pikaluistelija Pekka Koskela 9:11
Koulukiusatusta ME-mieheksi – Pekka Koskela kertoi Uutisaamussa tänään julkaistusta elämäkertakirjastaan.

Entinen pikaluistelija Pekka Koskela kertoo tänään julkaistussa elämäkertateoksessaan Jäätävä kone (Tammi) yhteenotosta Mika Poutalan kanssa.

Koskela kertoo huomanneensa eräällä luisteluleirillä, että Poutala yritti käännyttää uskoon urheilijoita, joista nuorimmat olivat vain 12-vuotiaita. Hän ei katsonut hartaaksi helluntailaiseksi tunnustautuneen Poutalan toimintaa hyvällä.

Tiistain Uutisaamussa vieraillut Koskela sanoi panneensa merkille, että aiheesta uutisoitiin maanantaina melko näkyvästi.

Tapahtuneesta huolimatta välit Poutalaan ovat Koskelan mukaan kunnossa.

– Olemme Mikan kanssa asuneet hotellihuoneissa, samassa huoneessa, niin kauan elämän aikana, että olemme ihan kavereita, Koskela sanoi.

– Se oli sellainen hetki, kun ei ehkä odotus ja toteuma sitten kohdanneet. Mielestäni urheilussa pitää keskittyä urheiluun, ja se on se kansakuntiakin yhdistävä asia urheilussa. Jos siihen sitten kuuluu jotain uskonnollista tai muuta, se pitäisi ainakin tiedottaa etukäteen.

Poutala kiisti kirjan väitteet muun muassa IS:n haastattelussa.

Koskelaa tämä ei hetkauta.

– Seison sen takana, mitä olen tuohon kirjoittanut.

Lue myös:

    Uusimmat