Pekka Hyysalo erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan: "Kyyneleille ei näy loppua"

Tästä asiasta Pekka Hyysalo on erityisen ylpeä järjestämässään juoksutapahtumassa 1:26
Katso videolta, mistä asiasta Pekka Hyysalo on erityisen ylpeä järjestämässään FightBack Run -juoksutapahtumassa.

Entinen urheilija Pekka Hyysalo kertoo eronneensa pitkästä parisuhteesta. 

Entinen freestylelaskija Pekka Hyysalo kertoo Instagram-julkaisun yhteydessä eronneensa pitkäaikaisesta kumppanistaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen rikki, mutta erittäin kiitollinen. Kyyneleille ei näy loppua. Erosimme tyttöystäväni kanssa, mutta sitä ennen saimme tehdä jotain uskomatonta, Hyysalo kertoo. 

Hyysalo kertoo blogikirjoituksessa seurustelleensa puolison kanssa kahdeksan ja puolen vuoden ajan. 

– Eroon ei liittynyt mitään draamaa tai kolmansia osapuolia. Tiedän, että eroja tapahtuu jatkuvasti, eikä tässä ole mitään ihmeellistä, mutta minulle tämä on valtava asia, Hyysalo kirjoittaa. 

Hyysalo kirjoittaa kaunisti ex-parin yhteisistä kokemuksista. 

– Saimme tehdä uskomattomia juttuja yhdessä. Saimme kokea asioita, joita kumpikaan ei olisi ikinä päässyt kokemaan yksin. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus. Kiitos siitä, mitä me saimme.

Huhtikussa 2010 freestylelaskija joutui Ylläksellä vakavaan lasketteluonnettomuuteen, jossa hän löi päänsä. Hyysalo oli koomassa 17 päivää, mutta pystyi jo kuuden kuukauden kuluttua seisomaan omin jaloin ja ottamaan itsenäisiä askeleita, vaikka meno hänen sanojensa mukaan olikin varsin huteraa.

– Olen miettinyt sitä paljon. Minun järkeni mukaan sen on johduttava siitä, että minulla oli oikeasti aika laaja-alainen hermotus, jota olin työstänyt vuosia treenatessani laskettelua. Se ei pyyhkiytynyt pois. Myös mentaalinen puoli on ehdottomasti ollut iso osa. Olen epäonnistunut tuhansia kertoja, niin olen oppinut kaikennäköistä, Hyysalo kertoi Huomenta Suomessa aiemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat