Suosikkihahmo palaa Salkkareihin! Ilmassa kunnon kolmiodraaman ainekset

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:32

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! Katsojien odotus palkitaan pian erityisellä tavalla, kun Ronny Roslöfin näyttelemä hahmo, Lari Väänänen palaa tauon jälkeen sarjaan.

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!​​​​​​​

Larin näkemisestä yllättynyt Kalle vaivaantuu, kun Lari kyselee hänen kuulumisiaan. Kalle valehtelee Larille elämänsä olevan ihanasti mallillaan ja seurustelusuhteensakin kukoistavan.

Kalle järkyttyy nähdessään Kososen läheisissä tunnelmissa toisen miehen kanssa. Myöhemmin Lari vitsailee Kallelle tämän miesystävästä, jolloin Kalle reagoi yllättävästi.

Monican huoli isästään kasvaa entisestään, kun hän löytää Gunnarin hellalle laittaman vedenkeittimen. Monica vaatii isältään selitystä paritussekoiluihin, mutta tyyntymisen sijaan, Gunnarin selitykset saavat hänet vain entistä huolestuneemmaksi. Monica uskoutuu Ullalle ja paljastaa pelkäävänsä Gunnarin oudon käytöksen liittyvän tämän sairauteen.

Laiteloiden asunto on Jutan tavaroiden takia epäsiisti. Ismo pyytää Juttaa siivoamaan jälkiään, mutta tämän mielestä kämppä ei ole sotkuinen. Ismo tajuaa Jutan olevan sottapytty ja komentaa tämän siivoamaan, sillä välin kun hän on töissä.

Osa 3423: Gunnar harrastaa sooloseksiä.
Osa 3424: Yökylässä Janne Haukkala.
Osa 3425: Kalle ja laastlarisuhde.
Osa 3426: Pietari saa ensimmäisen seuraajansa.
Osa 3427: Ismon kämppä putsataan.  

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat