Mainos

Pedofiilin kuoliaaksi puukottaneen viiden lapsen äidin vankilatuomio kaksinkertaistui

Pedofiilin kuoliaaksi Itä-Lontoossa puukottanut nainen sai alun perin kolmen ja puolen vuoden vankeustuomion, joka tulee nyt yli kaksinkertaistumaan, brittilehti The Independent uutisoi.

Sarah Sanders todettiin syylliseksi 77-vuotiaan Michael Pleastedin tappoon. Pleastedia oli syytetty nuorten poikien seksuaalisesta ahdistelusta.

Marraskuun 28. päivä vuonna 2014 viiden lapsen äiti Sanders otti mukaansa veitsen ja puukotti Pleastedia kahdeksan kertaa tämän asunnossa Itä-Lontoossa.

Naisen rangaistusta vähennettiin alun perin seitsemästä vuodesta kolmeen ja puoleen, sillä tuomari otti huomioon Sandersin olevan yksinhuoltaja.

Oikeudenkäynnin aikana tuli myös ilmi, että Pleastedilla oli 24 aikaisempaa seksuaalirikostuomiota vuosien 1970 ja 1990 väliltä.

– Tässä tapauksessa syytetty antautui itse poliisille hyvin stressaantuneena, ei kiistänyt tekoa, ei yrittänyt piilottaa todisteita ja osoitti katumusta, tuomiota alentanut tuomari selitti.

Kuitenkin kolme hovioikeuden tuomaria päätti, että tuomio oli liian lempeä, ja nosti vankeustuomiota seitsemään ja puoleen vuoteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.