Pedofiili hyväksikäytti toistuvasti naisystävänsä kaksivuotiasta tyttöä, äiti löysi järkyttävät videot – miehellä myös muita hyvin nuoria uhreja

Australiassa mies tuomittiin 19 vuoden vankeuteen kaksivuotiaan lapsen toistuvasta raiskauksesta, kertoo The Guardian.

Queenslandilainen mies myönsi oikeudessa syyllisyytensä 65:een lapsiin kohdistuvaan seksuaalirikokseen. Hän myönsi syyllistyneensä raiskaukseen 30 kertaa ja videoineen teot.

Mies toteutti tekonsa usean kuukauden aikana. Hän käytti hyväkseen naisystävänsä kaksivuotiasta lasta.

Hirmuteot paljastuivat loman aikana

Miehen teot paljastuivat kaksivuotiaan äidille, kun mies lähti yksin lomalle Thaimaahan. Miehen naisystävä löysi miehen koneelta runsaasti videomateriaalia, joissa lasta käytettiin hyväksi. 

Thaimaan matkallaan mies teki lisää seksuaalirikoksia. Hän muodosti romanttisen suhteen toiseen naiseen, jonka tytärtä hän käytti myös hyväksi.

Mies pidätettiin Thaimaan viranomaisten toimesta lomalla ja hän istui maassa 11 vuotta vankilassa 35 vuoden tuomiotaan, ennen kuin hänet karkotettiin maasta.

"Materiaali on sietämätöntä katsottavaa"

Kun mies palasi takaisin Australiaan, hänet pidätettiin jälleen.  

Oikeuden oli määrä tuomita mies seksuaalirikoksista jo tiistaina, mutta tuomari päätti siirtää päätöksen perjantaille.

Oikeudessa katsottiin osa miehen kuvaamasta, järkyttävästä videomateriaalista ja tuomari perusteli siirtämistä sillä, että ei halunnut antaa tuomiotaan välittömästi videoiden katselun jälkeen.

Tuomari Leanne Clare sanoi, että mies ei osoittanut minkäänlaista katumusta teoilleen.

– Tyttären äiti löysi videot. Materiaali on sietämätöntä katsottavaa. Katsoin vain osan, ja olen joutunut kamppailemaan mielessäni, että voin antaa tuomiosi. En voi kuvitella sen järkyttävyyttä lapsen äidille.

Mies tuomittiin 19 vuoden vankeustuomioon Australiassa ja hänen on mahdollista päästä ehdonalaiseen 15 vuoden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat