Mainos

Paulin tilaamasta paketista paljastui jotain käsittämätöntä: "Tämä ei ole vitsi"

Amerikkalaismies ei ihan saanut sitä, mitä tilasi.

Koomikko Paul Scheerin nettiostos paljastui hyvin erikoiseksi. Scheer kertoi Twitterissä tilanneensa Amazonista vaipparoskikseen uusia pusseja, mutta paketin sisältä paljastui jotain aivan muuta. 

Paketin sisältä löytyi kylläkin roskapussilaatikko, mutta tämän laatikon sisällä ei ollut ainuttakaan pussia. Sen sijaan sieltä löytyivät housut. Housut eivät olleet edes uudet, vaan rispaantuneista lahkeista päätellen hyvinkin käytetyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni Twitter-käyttäjä epäili tarinaa, mutta mies vakuutti kyseessä olevan totisin tosi.

"Jos tämä on totta, tämä on parasta, mitä on tapahtunut vuonna 2017", twiittasi käyttäjä elan gale.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vakuutan sinulle. Se on 100-prosenttisesti totta. En ole edes täysin vetänyt housuja ulos (paketista). Se on liian karmivaa", koomikko twiittasi takaisin.

Loppujen lopuksi Scheer uskaltautui kuitenkin vetämään housut kokonaan pois paketista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minä housujen kanssa. Tämä ei ole vitsi. Laatikko oli tyhjä lukuun ottamatta näitä käytettyjä (ja tyylikkäitä) housuja. Ei viestiä housujen sisällä", mies twiittasi.

Housumysteeri aiheutti paljon keskustelua Twitterissä. Moni tuli siihen tulokseen, että ainoa järkeenkäypä selitys on se, että joku oli ottanut pussit itselleen ja palauttanut laatikon takaisin Amazonille tunkien housut sisään painoksi.

Useat Twitter-käyttäjät vaativat Scheeriä kokeilemaan housuja. Alkuvastutuksen jälkeen mies uhrautui, mutta kertoi seuraajilleen, etteivät ne istuneet hänen päälleen.

Scheer ei ole ainoa, jonka Amazon-ostokset ovat viime aikoina osoittautuneet yllätyksellisiksi. Lue lisää: Nainen luuli tilanneensa netistä upean tuolin edullisesti – tässä syy, miksi tuotetiedot pitäisi lukea tarkkaan

Lähde: Someecards

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.