Mies teki naapurilleen käsittämättömän jekun – vedätti itselleen tulostimen

Miehen julma pila sai naapurin heittämään tulostimensa roskiin.

Twitter-käyttäjä Blake Messick, 18, teki yksinkertaisen, mutta toimivan pilan naapurilleen huomattuaan, että tämän uusi tulostin oli suojaamattomassa verkossa.

Naapurin tietämättömyys teknologiasta kostautui ja hän lankesi jekkuun käsittämättömällä tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Messick julkaisi Twitterissä kuvan, josta paljastuu, että hän laittoi naapurinsa tulostimen juttelemaan omistajalleen. "Hei. Olen tulostimesi. Minusta on tullut tietoinen itsestäni. Juokse."

On kenties vaikea kuvitella, että kukaan lankeaisi näin alkeelliseen jäynään, mutta Messick todisti seuraavalla twiitillään, että pila onnistui yli odotusten.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Päivitys: Naapurini on heittänyt tulostimensa pois", Messick twiittasi kuvatodisteen kera.

Ja jos joku vielä kuvitteli, että hän paljastaisi pilailunsa hyväuskoiselle naapurilleen, niin turha luulo. Messick käytti tilanteen enemmän kuin mielellään hyväkseen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ja se oli tarina siitä, kuinka sain ilmaisen tulostimen", pilastaan ylpeä Messick twiittasi.

Miehen alkuperäisellä twiitillä on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Joukkoon mahtuu luonnollisesti niitä, jotka eivät usko moista pilaa tapahtuneen lainkaan. Puolustajiakin riitti. Eräs Twitter-käyttäjä kertoi tietävänsä toisen vastaavan tapauksen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tiedän DevOps-tyypin, joka vaihtoi LCD Laserjetin näyttöön lukemaan SÄTEILYVUOTO. Myyntihenkilö näki sen ja juoksi ulos rakennuksesta."

Lähteet: Someecards, Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat