Miehen viemäripilalla miljoonia katsojia – pitkälle viety vedätys sai somekansan nauramaan silmät kyynelissä: "En oikeasti välitä, onko tämä tekaistua vai ei"

0:48
Pila se tämäkin: Nämä pojat yllättivät isänsä synttärimainoksella. Pian isä sai yli 20 000 puhelua!

Miehen tempauksella oli katastrofaaliset seuraukset – mukamas. Ranskalainen toimittaja kertoo nimittäin todistaneensa tempauksen vedätykseksi.

Ranskalainen tubettaja ja tunnettu jekkuilija Cyril Schreiner väittää tukkineensa koko naapuruston viemäristön täytettyään kylpyammeensa vedessä turpoavilla Orbeez-silikonikuulilla, kertoo Mirror.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen Instagramissa julkaisemilla videoilla hänen voi nähdä täyttävän kuulilla ammeensa. Kuulien keskellä lilluttuaan mies irrotti ammeen tulpan, minkä seurauksena kuulat hänen mukaansa täyttivät putket ja alkoivat tulla ulos niin vessanpöntöstä kuin lavuaaristakin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies pahensi tilannetta vetämällä vessanpöntön, jolloin se alkoi tulvia yli. Niinpä koko kylpyhuone näytti olevan pian veden vallassa.

Tämän jälkeen Cyril yritti imuroida palleroita. Sekään ei päättynyt hyvin, sillä imuri alkoi savuta ja syttyi lopulta tuleen. Mies myös kokeili laittaa kuulien päälle suolaa, jotta ne sulaisivat, mutta tämä päättyi siihen, että lavuaarista alkoi tulvia ruskeaa nestettä, jota tulvi pian kaduillekin – jos miehen videoita olisi uskominen.

Cyril väittikin julkaisemallaan videolla, että koko naapuruston viemäristö olisi mennyt tukkoon ja kertoi saaneensa kirjeen kaupunginvaltuustolta. Kirjeessä kerrottiin muka, että syyllistä etsitään.

Cyril sai kertomansa mukaan kaupungilta kirjeen, jossa kerrottiin, että syyllinen oli haussa. Kaupunki on tyrmännyt väitteen. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapahtumia seurasi ahkerasti muun muassa Twitter-käyttäjä @yuqheis, joka julkaisi seurantaa tilillään. Julkaisuilla on satoja tuhansia tykkäyksiä ja videoilla miljoonia katselukertoja. Cyrililla itsellään on esimerkiksi Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa, joten videot saavuttivatkin huimia katselumääriä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraajat eivät välitä videon aitoudesta

Läheskään kaikki katsojat eivät menneet halpaan. Videot lavastetuiksi tyrmänneille tapausta seuranneella @yuqheis-tilin käyttäjällä oli sanottavaa.

– Tyypit, en oikeasti välitä, onko tämä tekaistua vai ei, toteutus on hulvaton joka tapauksessa, ja olen aidosti itkenyt, kun olen nauranut niin kovaa, että hänen tempauksensa saa minulta hyväksynnän, käyttäjä totesi.

Moni muu oli hänen kanssaan samaa mieltä. Vaikka useat Twitterissä tapahtumia kommentoineet olivat vakuuttuneita videoiden epäaitoudesta, ranskalaismiehen pitkälle viety pila oli  viihdytysarvoltaan tarpeeksi monelle. Erityisesti ranskankieltä osaavat osasivat arvostaa videoiden huumoriarvoa.

– Jos tämä on lavastettu, se ansaitsee silti kunniaa kaikista syistä, kiteytti eräs käyttäjä.

– Lapseni ja minä nauroimme myös niin kovaa, että itkimme. Olemme Quebecistä, ymmärsimme, mitä hän sanoi. Tämä oli paras asia Twitterissä, jonka olen koskaan nähnyt, hehkutti eräs käyttäjä.

Tapaus varmistettu lavastetuksi

Vaikka Cyril itse vakuuttaa tapahtumat todeksi, vaikuttaisi vahvasti siltä, että kyseessä oli hyvin pitkälle viety pila. Muun muassa LADBible-sivusto kertoo, että YouTube-tempauksiin erikoistuneen toimittaja Vincent Manilèven mukaan tapaus olisi varmistettu lavastetuksi. Vincent otti selvää Cyrilin asuinpaikasta ja pienestä ranskalaiskaupungista varmistettiin miehelle, ettei mitään ongelmia ole raportoitu eikä Cyrilin väittämää kirjettä lähetetty. Kaupungin pormestari kertoi lisäksi, ettei kaupungissa edes ole sellaista yhteistä viemäriverkostoa, joka voisi tukkiutua videoiden osoittamalla tavalla. Cyril itse kertoo käyneensä pormestarin luona tunnustamassa, mutta Manilèven mukaan pormestari paljasti Cyrilin käyneen "henkilökohtaisesti pyytämässä anteeksi pilaansa".

Videot lienevätkin siis ainakin vahvasti ylidramatisoituja, jos eivät kokonaan lavastettuja.

Toimittaja Vincent Manilève kertoi, että pormestari oli varmistanut tapauksen pilaksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja