Paula Joukasen ja Nacho-rakkaan paluumatka Miss Universum -kisoista sai ikävän käänteen – joutuivat tekemisiin poliisin kanssa

Miss Suomi Paula Joukanen ja Ignacio-rakas: Näin saamme kaukosuhteen toimimaan 3:01
Paula Joukanen ja Ignacio-rakas kertovat kaukosuhteestaan.

Miss Suomi Paula Joukanen ja Nacho-rakas joutuivat ikävään tilanteeseen Costa Ricassa.

Vuoden 2023 Miss Suomi Paula Joukanen  on palannut takaisin Suomeen Miss Universum -kisoista El Salvadorista. Joukasen kotiinpaluuta koskevassa tiedotteessa kerrotaan Joukasen ja hänen poikaystävänsä Nachon paluumatkan saaneen lauantaina ikävän käänteen Costa Ricassa.

Joukanen kertoo tiedotteessa paikallisten poliisien pysäyttäneen heidät sanoen, että Nacho oli ajanut ylinopeutta. Joukasen mukaan väite ylinopeudesta ei pitänyt paikkaansa.

Poliisit halusivat tietää, mihin olimme menossa ja kun vastasimme, että olemme matkalle lentokentälle, niin poliisit ottivat Nachon passin haltuun ja sanoivat, että passin saa takaisin 300 dollaria vastaan poliisiasemalta vasta maanantaina, Joukanen kertoo tiedotteessa paluumatkasta Suomeen.

Joukanen kertoo tiedotteessa kaksikon olleen järkyttyneitä, sillä heidän paluulentonsa oli samana päivänä, eli lauantaina. Hän kertoo, että Nacho pyydettiin poliisiautoon, jossa tätä kehotettiin Joukasen mukaan maksamaan käteisellä 200 dollaria, jotta kaksikko pääsisi jatkamaan matkaansa lentokentälle.

Joukasen mukaan kaksikko maksoi pyydetyn summan siitä huolimatta, ettei Nacho ollut ajanut ylinopeutta. Hän kuvailee yllättyneensä poliisien toiminnasta.

– Poliisi ei kysynyt meiltä edes ajokorttia tai auton papereita, jotka tulisi kysyä, jos oikeasti epäillään ylinopeutta, hän kertoo. 

Pariskunta myöhästyi paluulennoltaan.

– Olimme kai sen verran sokissa tilanteesta, että ajoimme väärälle lentokentälle ja myöhästyimme paluulennolta Miamiin, Joukanen kertoo. 

Paluumatkalla sattunut välikohtaus ei ollut Joukasen Miss Universum -matkan ainoa vastoinkäyminen. Hän nimittäin sairastui ruokamyrkytykseen vain pari päivää ennen Miss Universum -finaalia.

Ikävistä tapahtumista huolimatta Joukanen kertoo tiedotteessa, että hänelle jäi Miss Universum -kilpailusta hyvät muistot.

– Viihdyin siellä todella hyvin. Uskon kielitaitoni auttaneen, sillä pystyin ystävystymään monien kanssa, joiden englannin kielen taito ei ollut niin hyvä. Varsinkin Espanjan ja Curacaon edustajan kanssa olemme edelleen yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat