Paul Walkerin tytär perusti säätiön isänsä merkkipäivän kunniaksi

Vuonna 2013 traagisesti menehtyneen Paul Walkerin tytär päätti perustaa isänsä syntymäpäivän kunniaksi hyvää tekevän säätiön.

The Fast and the Furious –elokuvista tuttu tähtinäyttelijä Paul Walker olisi täyttänyt toissapäivänä 42 vuotta. Hän kuitenkin menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa marraskuussa 2013.

Nyt hänen tyttärensä Meadow on halunnut muistaa isänsä syntymäpäivää erityisellä tavalla. Tytär on perustanut isänsä nimeä kantavan säätiön, jonka tavoite on yksinkertaisesti tehdä hyvää. Meadow kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Isälläni oli paljon intohimoja. Hän oli intohimoinen merten suojelija. Hänelle oli tärkeää pelastaa eläimiä. Hän halusi auttaa ihmisiä ja tahtoi aina tehdä hyvää. Halusin perustaa tämän säätiön siksi, että haluan jakaa ihmisille edes pienen palan isästäni ja hänen hyvyydestään maailmalle. En usko, että on parempaa tapaa juhlia isäni syntymäpäivää, tytär kirjoittaa kuvatekstissä.

Daily Mail –lehden mukaan säätiö jakaa stipendejä merestä ja sen parissa työskentelystä innostuneille teineille. Säätiö työskentelee yhteistyössä Kaliforniassa sijaitsevan Monterey Bay Aquariumin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat