Paul Walkerin kuoleman vuosipäivä herkisti läheiset – koskettava kuva julki

Näyttelijä Paul Walkerin traagisesta kuolemasta tuli sunnuntaina kuluneeksi vuosi.

Hollywood-tähti, Fast & Furious -elokuvista tunnettu Paul Walker menehtyi auto-onnettomuudessa Kaliforniassa 30.11.2013. Näyttelijä oli kuollessaan 40-vuotias.  

Walkerin kanssa näytellyt Vin Diesel on vuoden aikana muistellut rakasta ystäväänsä. Koskettavia kirjoituksia julkaissut Diesel jakoi kuoleman vuosipäivänä sunnuntaina Facebook-sivullaan herttaisen kuvan, jossa Walker pitelee sylissään Dieselin Hania Riley Vincent -tytärtä.

– Paul oli niin iso osa elämääni. Hän saattoi olla tyttäreni lapsenvahtina tai käydä pitkiä keskusteluja äitini kanssa. Hän oli ylpeä sedän roolistaan.

Diesel kertoo kirjoituksessaan tyttärensä syntyneen Fast & Furious 4 -elokuvan kuvausten aikana.  Walker oli ainut, jolle hän kertoi ilouutisesta.

– Paul oli iso osa elämääni minun tullessa isäksi. Hän oli perheenjäsen, jolla oli positiivinen elämänkatsomus. Nyt hänen kuolemastaan on kulunut vuosi. Siihen on kuulunut vuosi surua. Hänen poissaolossa jättää minut edelleen sanattomaksi. Kaipaamme sinua.

Paul Walkerin isä Paul Walker III puolestaan kertoi E! News -sivustolle, että hän juttelee edelleen poikansa kanssa päivittäin.

– Tunnen hänen läsnäolonsa joka päivä. Hän oli hyväsydäminen ihminen, kaipaan kovasti keskustelujamme.

Isä myös kertoi, ettei Walker välittänyt julkisuudesta.

– Paul sanoi minulle kerran, että hän ei niin välitä Hollywood-bisneksestä, mutta sanoi pystyvänsä tekemään paljon hyvää sillä summalla, mitä hän tienaa työllään. Rakkaus suorastaan säteili Paulista ja sitä ei voi teeskennellä. Hänellä oli hyvä sydän. Olen miettinyt, miksi näin kävi? Miksi menetin näin ihanan pojan?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja