Patrik Laineesta lauottu törkykommentti poiki lahjoitustulvan – fani kertoi suomalaistähden upeasta eleestä

Törkykommentin kohteeksi joutunut Patrik Laine on saanut laajalti tukea sosiaalisessa mediassa. Kiekkofanit ovat lahjoittaneet tapauksen innoittamana rahaa Columbus Blue Jacketsin hyväntekeväisyysjärjestölle.

Columbus-fanien ylläpitämässä B&B Round Table -podcastissa käsiteltiin NHL:n pelaajien tukiohjelmaan hakeutuneen Laineen tilannetta törkeällä tavalla.

– Laine on sivussa, koska hän harkitsee Remington retirementia, eräs podcastin jäsen laukoi.

Remington on asevalmistaja ja yllä mainitulla lauseella viitataan Pohjois-Amerikassa itsemurhaan.

Törkeä ja mauton kommentti keräsi nopeasti runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa ja monet fanit osoittivat tukensa Laineelle, joka itsekin reagoi pöyristyneesti häneen kohdistuneeseen herjaan.

Mielenterveyttä vähättelevät kommentit saivat faniyhteisön reagoimaan ja lukuisat kiekkofanit lahjoittivat rahaa Columbus Blue Jacketsin ylläpitämälle hyväntekeväisyyssäätiölle.

– Columbus-yhteisö on tullut yhteen ja lahjoittaa 29 dollaria Patrik Laineen lupauksen mukaisesti mielenterveyden resursseihin Columbuksessa, jääkiekkovideoita tekevä Nasher kirjoittaa X-tilillään.

Nasher viittaa viestissään Laineen alkukaudella tekemään lupaukseen, jossa suomalaistähti kertoi lahjoittavansa jokaisesta tehopisteestään rahaa hyväntekeväisyyteen mielenterveystyön tukemiseksi.

Myös B&B Round Table -podcastin jäsenet kertoivat julkaisemassaan anteeksipyyntövideossa lahjoittavansa rahaa hyväntekeväisyyteen.

Laineelta upea ele fanille

Columbus-fani Amanda Rivera kertoi X:ssä hienon tarinan Laineesta, joka auttoi häntä upealla tavalla joutuessaan ryöstön kohteeksi.

– Muutama viikko sitten minun kotoani varastettiin pelipaidat. Olin todella murtunut, koska ne ovat minun arvo-omaisuuttani, Rivera pohjustaa.

Fani kertoo saaneensa yhteydenoton Patrik Laineen tyttöystävältä Jordan Leighilta, joka tarjosi apuaan.

– Patty ja minä näimme, että sinun pelipaitasi on varastettu. Olen todella pahoillani tapahtuneesta. Jos olet kiinnostunut, Pattylla on pelipaita, jonka me antaisimme ilolla sinulla auttaaksemme sinua korvaamaan ryöstetyt paidat, Leighin viestissä lukee.

Lopulta paita päätyi Riveran käsiin.

– En voi kuvailla sitä kiitollisuutta, jota tunnen näitä kahta ihanaa sielua kohtaan. En etsinyt korvaavia paitoja, vaan jaoin vain turhautuneisuuttani. En voi ikinä kiittää heitä tarpeeksi heidän ystävällisyydestään, Rivera hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat