Patrik Laineen yhteistyö luottomiehen kanssa päättyy: vaikutti suuresti suomalaistähden pelaamiseen – "Tulen kaipaamaan häntä"

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on monipuolistunut viimeisen reilun vuoden aikana pelaajana, mutta nyt siihen vaikuttanut yhteistyö Todd Woodcroftin kanssa on päättymässä.

Winnipegin apuvalmentaja siirtyy ensi kaudeksi Vermontin yliopiston päävalmentajaksi.

– Hän on todella ainutlaatuinen valmentaja. Minulla on hänen kanssaan erityinen suhde. Se (siirto) on iso mahdollisuus hänelle, olen iloinen hänen puolestaan. Toivottavasti hän ja hänen perheensä nauttivat siellä olostaan, mutta tulen kyllä kaipaamaan häntä, Laine myönsi TSN Radio 1290 Winnipegin haastattelussa, josta NHL kertoi verkkosivuillaan.

Laine oli matkalla ennätyspisteisiinsä, kun NHL-kausi pantiin tauolle maaliskuussa. Woodcroftin panos on ollut suuri aiemmin vain maaleilla eläneen Laineen kehittymisessä.

– Hän tuli kesällä Suomeen tekemään töitä kanssani ja auttoi kaikkia, jotka apua tarvitsivat. Todd oli aina tukena ja apuna.

Laine ehti tehdä ennen kauden keskeytymistä 63 (28+35) tehopistettä 68 ottelussa. Hänen piste-ennätyksensä on kahden vuoden takaa, kun kaudella 2017–18 tilastoihin kertyi 82 ottelussa 70 (44+26) tehopistettä.

Lue myös:

    Uusimmat