Patrik Laine yhä sivussa – Kasperi Kapasta koetellaan, Sidney Crosby teki isoa jälkeä

Jääkiekon NHL:ssä Columbus Blue Jackets voitti Florida Panthersin 5–3. Columbuksen tehokkain pelaaja oli tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau, joka teki yhden maalin ja alusti kaksi osumaa.

Lisäksi Columbuksen sankareita oli venäläismaalivahti Daniil Tarasov, joka torjui peräti 47 laukausta.

Columbuksen suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli edelleen nilkkavamman vuoksi sivussa kaukalosta. Maalivahti Joonas Korpisalolla oli puolestaan lepovuoro.

Floridan suomalaishyökkääjät jäivät tällä kertaa pisteittä. Joukkueen ykköstähti Aleksander Barkov viihtyi kaukalossa yli 21 minuuttia ja laukoi kolmesti kohti Tarasovin maalia.

Pittsburgh voitti, Kapasen katsomokomennus jatkui

Pittsburgh Penguins haki vierasvoiton, kun se kaatoi Chicago Blackhawksin 5–3. Pittsburghin ykkösnimi oli tähtihyökkääjä Sidney Crosby, joka keräsi ottelussa peräti neljä (1+3) tehopistettä. Crosbyn illan osuma päätöserässä oli lisäksi ottelun voitto-osuma.

Pittsburghin suomalaishyökkääjän Kasperi Kapasen hankalat ajat saivat jatkoa, sillä Kapanen istui jo neljännen peräkkäisen ottelun katsomon puolella. Kapanen on tällä kaudella pelannut 13 ottelua ja tehnyt niissä tehot 1+4.

Chicagossa ottelutapahtuma alkoi juhlavasti, kun keväällä 2017 pelaajauransa lopettaneen slovakialaisen Marian Hossan pelinumero 81 jäädytettiin. Hossa voitti Chicagon riveissä kolmesti Stanley cupin mestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat