Patrik Laine ja Aleksander Barkov huimassa NHL19-kaksintaistossa: peli heijastettiin Hartwall Arenan jäähän!

Laine ja Barkov pelasivat änäriä – näyttönä Hartwall Arenan jää sekä jumbotron 3:37

Torstaina ensimmäistä kertaa NHL-ottelussa Suomessa kohtaavat Patrik Laine ja Aleksander Barkov pääsivät jo selvittämään välejään virtuaalisesti, kun kaksikko iski kutsuvieraidensa kanssa yhteen NHL19-pelissä.

Änäriturnaus poikkesi pelimiesten aiemmista kohtaamisesta puitteiltaan merkittävästi, sillä ottelu pelattiin Hartwall Areenan aitiossa ja se myös heijastettiin jään pintaan.

Mukana menossa olivat Laineen tiimissä pelanneet tubettaja Arttu Lindeman ja JVG:stä tuttu räppäri VilleGalle sekä Barkovin puolella pelanneet tubettaja Jaakko Parkkali ja JVG:n Jare Brand.

Laineen Jets aloitti ottelun heikosti, mutta nousi lopulta 7-6-voittoon vain 46 sekuntia ennen loppua syntyneellä voittomaalilla. NHL-tähtien käsitys lopputuloksen oikeudenmukaisuudesta poikkesi selvästi toisistaan.

– Mielestäni olisimme ansainneet voiton. Vastustaja teki aika rumia maaleja, me tehtiin paljon hienompia, Barkov toteaa tapahtuman tiedotteessa.

– Toisaalta voidaan antaa Winnipegin voittaa tämä peli, niin me voitetaan sitten tosipelit, hän jatkoi.

Laine oli täysin toista mieltä.

– Selkeästi parempi joukkue voitti, Laine sanoi, vaikka ei ollut omaan suoritukseensa tyytyväinen.

– Sain kiikaritehot ja teholukeman -2, joten toivottavasti oma meno ei jatku samanlaisena illan pelissä. Toisaalta jos joukkue voittaa, niin otan tuollaisetkin tilastot.

Lue myös:

    Uusimmat