Patrik Laine alkaa päästä vauhtiin myös mikrofonin edessä – kysymys komeasta maalista sai vähemmän nöyristelevän vastauksen

Patrik Laineen maalintekovireen löytyminen on näyttänyt NHL:ssä vain ajan kysymykseltä. Kahden maalin illan jälkeen myös haastattelukommentit alkoivat muistuttaa suomalaistähden menestysjaksoja.

Laine iski Winnipeg Jetsin murskaavassa 6-0-vierasvoitossa Minnesota Wildia vastaan kaksi maalia. Ensimmäisessä hän lähetti siniviivan jälkeen keskeltä hurjan rannelaukauksen, jolla Jets meni 3-0-johtoon.

Sportsnetin haastattelussa Laineen maalia ylistettiin suomalaisen nyökytellessä vieressä. Toimittaja kysyi, miten tämä onnistui peittämään laukauksensa Wild-maalivahti Alex Stalockilta niin hyvin, ettei veskari ehtinyt nähdä kiekkoa ennen kuin oli liian myöhäistä.

Laine ei lähtenyt nöyristelemään vastauksessaan.

– Joo, se oli niin nopea. Sitä on mahdotonta nähdä. Se oli niin hyvä laukaus, Laine vitsaili katsellessaan suoritustaan kuvaruudulta.

Toisessa maalissaan Laine ampui paraatipaikaltaan kovan lämärin kapteeni Blake Wheelerin tarjoilusta vieden Jetsin ylivoimalla jo 5-0-johtoon.

Parhaimmillaan 44 maalia kauden aikana tehnyt Laine on jäänyt alkukauden aikana pimentoon maalitykkinä. Nyt hän on ennen joulutaukoa kuitenkin tehnyt jo neljä maalia neljässä edellisessä ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat