Patrick Kane yllättää: NHL:n paras pelaaja pelaa Colorado Avalanchessa

Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja, Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjä Patrick Kane on nimennyt Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonin jääkiekkoliiga NHL:n parhaaksi pelaajaksi.

– Ehkä minun täytyy sanoa MacKinnon. Hän on minusta hyvin vahva. Heillä on hyviä pelaajia, mutta hän on joukkueen moottori. Heidän joukkueensa pelaa erinomaisesti, ja hän on ehkä pääsyy siihen, Kane järkeili Men’s Journalille.

Kanadalainen MacKinnon kuuluu sarjan tähtikaartiin, mutta häntä ei ole viime vuosina yleisesti arvioitu sarjan parhaaksi pelimieheksi siinä missä monesti esimerkiksi Connor McDavid, Nikita Kutsherov, Sidney Crosby tai Aleksandr Ovetshkin.

Keskushyökkääjänä pelaava MacKinnon, 24, on tahkonnut kylläkin komeaa kautta. Mikko Rantasen tuttu ketjukaveri on iskenyt koronaviruspandemian keskeyttämällä sesongilla 69 peliin tehopisteet 35+58=93. NHL:n pistepörssissä MacKinnon on viidennellä sijalla.

MacKinnon kolkutteli 100 pisteen rajapyykkiä kahdella edelliselläkin kaudella: viime sesongilla hän summasi runkosarjassa 99 ja sitä edeltävällä kaudella 97 pinnaa.

Lue myös:

    Uusimmat