Patrick Kane ällistyi Venäjän ratkaisusta NHL-tähden kanssa – "En edes tiennyt sen olevan niin"

Columbus Blue Jackets lensi NHL-jääkiekkoliigan toisella pudotuspelikierroksella laulukuoroon, minkä myötä esimerkiksi hyökkääjätähti Artemi Panarinin kausi taalaliigan puolella päättyi. Yhdysvaltain kapteeni Patrick Kane ällistyi kuultuaan, ettei Venäjä edes kutsunut Panarinia MM-kisoihin.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Panarin pelasi Chicago Blackhawksissa Kanen kanssa samaan aikaan kausina 2015–17. Blackhawksia edelleen NHL:ssä edustavalla Kanella on sitä kautta tarkka käsitys Panarinista.

– Hän on erinomainen pelaaja. Hän olisi ollut ehdottoman hyödyllinen mille tahansa joukkueelle. Nautin todella hänen kanssaan pelaamisesta, Kane sanoi venäläisen Sport-Expressin mukaan.

Kane sanoo, että olisi ymmärtänyt, jos Panarin olisi päättänyt jättäytyä MM-kisoista sivuun, koska venäläisen sopimus Columbuksen kanssa on umpeutunut tähän kauteen.

– Silti tieto siitä, että häntä ei kutsuttu, on minulle todella yllättävä. En edes tiennyt sen olevan niin, Kane kuvaili.

Sport-Express raportoi Panarinin olleen allapäin siitä, ettei häntä kutsuttu kisoihin. Viime keväänä hän ei päässyt MM-kisoihin polvivamman takia, mutta kolmena edeltävänä keväänä hän oli edustamassa Venäjää MM-turnauksessa.

Kuluneella sesongilla Panarin nakutti NHL:n runkosarjassa uransa ennätystehot, 79 otteluun 28+59=87.

Venäjä ja Yhdysvallat kohtaavat MM-kisojen puolivälierissä torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat