Ovatko tässä MM-kisojen suurimmat tähdet? "Maailmanmestaruus on ainoa syy, miksi hän on täällä"

Jääkiekon MM-kisoissa nähdään jälleen tänä keväänä tukku maailman parhaita pelaajia. Kisojen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvat esimerkiksi Venäjän Nikita Kutserov, Yhdysvaltojen Patrick Kane ja Saksan Leon Draisaitl.

Kutserov teki NHL:n runkosarjassa 82 ottelussa 128 pistettä. MM-kisojen avausottelussa venäläistähti teki Norjaa vastaan tehot 1+2.

– Tässä on tällä hetkellä maailman paras pelaaja ylivoimaisesti. Jos otetaan pudotuspelit pois, hän on dominoinut NHL:ää illasta toiseen. Hän on minun suosikkipelaajani myös maailmassa tällä hetkellä, C Moren asiantuntija Olli Jokinen sanoo.

Kutserov kuitenkin katosi kuvasta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Tampa Bayn pudotessa Columbukselle suoraan voitoin 0-4.

– Hänellä meni vati nurin. Toisen ottelun ensimmäisessä erässä hän olisi voinut ottaa kolme jäähyä. Alkoi hakkaamaan pohkeille ja oli jälkipeleissä mukana koko ajan, Tero Lehterä analysoi.

– Hän alkoi keskittymään vääriin juttuihin, Olli Jokinen lisää.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Slovakia-Suomi lauantaina 11.5. klo 21.10 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Saksalainen Leon Draisaitl tehtaili NHL:ssä tällä kaudella 105 pistettä, joista 50 oli maaleja.

– Nuo tehot syntyivät joukkueessa, joka ei mennyt pudotuspeleihin. Hän otti tällä kaudella supertähtistatuksen NHL:ssä. Jopa yhtä arvokas pelaaja kuin Connor McDavid, Jokinen luonnehti.

Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Patrick Kane nähdään myös jälleen kerran kisoissa.

– Maailmanmestaruus on ainoa syy, miksi hän on täällä, Jokinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat