Pate Mustajärvi vastaa laulunsanojen unohteluväitteisiin

Pate Mustajärvi kumoaa väitteet laulunsanojen unohtelusta keikalla.

Popedan solistin Pate Mustajärven keikka Kanariansaarilla nousi otsikoihin, kun 7 päivää -lehti uutisoi asiasta. Väitettiin, että keikka oli myöhässä ja Mustajärvi ei muistanut laulunsanoja.

Pate Mustajärvi kertoo pitävänsä monesti keikoilla mukanaan muistikansiota, josta löytyy esitettävien kappaleiden sanat.

– Duokeikkoja tehdään niin vähän. Minulla on legendaarinen musta kansio, jossa on tekstit mukana. Oli mukana (Kanarialla). En unohtele sanoja, Pate Mustajärvi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Alkoholinkäyttö nousi otsikoihin Kanarialla esiintymisen jälkeen. Kanarian keikan uutisoinnin jälkeen Mustajärvi myönsi Iltalehdelle olleensa syömässä leidinsä kanssa ja ottaneensa lasillisen punaviiniä. Hän myös myönsi unohdelleensa laulujen sanoja.

Mustajärvi on kertonut avoimesti julkisuudessa aiemmin, miten alkoholin liikakäyttö oli viedä häneltä hengen hurjimpina vuosina. Mustajärvi luhistui kesken Popedan keikan heinäkuussa 2007. Hän on kertonut vuosia kestäneestä alkoholiongelmastaan Ilikeesti kiitää -kirjassa. Vuoden 2007 kohtauksen jälkeen mies hakeutui Minnesota-hoitoon ja on sen jälkeen ollut raitis.

MTV3.fin Viihdeuutisille hän kertoo olevansa loistokunnossa.

– Käyn lenkillä. En juokse, mutta käyn salilla sitten kavereiden kanssa.

Pate Mustajärvi kertoo, että keikkailua on luvassa yhdessä Popedan kanssa.

– Popeda lähtee keikoille 29. maaliskuuta, jolloin meillä on veto Tampereen yo-talolla. Sitten mennään Nilsiästä Jämsään ja Lappiin.

Kotoaan puhelimitse tavoitettu Pate Mustajärvi kertoi maksavansa parhaillaan laskuja.

– Kotona olen ja makselen laskuja tämän koneen ääressä. Olen lähdössä kaupunkiin Popedan palaveriin. Se tuntuu hyvältä, kun menee hyvin.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja