Pate Mustajärvi joutui leikkaukseen: "Toistaiseksi kävely onnistuu tukikengän ja kyynärsauvojen turvin"

Kuka olisi hyvä Popedaan, Pate Mustajärvi? 1:11
Pate Mustajärvi vastaa kysymykseen siitä, kuka sopisi Popedan keulakuvaksi hänen jälkeensä.

Popedan entinen nokkamies Pate Mustajärvi on sairauslomalla kuusi viikkoa. 

Popeda-yhtyeen keulakuvana aiemmin tunnettu Pate Mustajärvi  kertoi Instagramissa 1. joulukuuta käyneensä läpi leikkauksen. Sen vuoksi hän on sairauslomalla seuraavat kuusi viikkoa. 

– Taysissa toissa päivänä suoritetussa päiväkirurgisessa operaatiossa jalasta poistettiin kipua ja tuskaa aiheuttanut räätälinpatti. Nyt kipua ja tuskaa aiheuttaa enää leikkaushaava. Toistaiseksi kävely onnistuu ainoastaan tukikengän ja kyynärsauvojen turvin, Mustajärvi kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Räätälinpatti on Medic Onlinen sivuston mukaan pikkuvarpaan vaivaisenluu, joka aiheuttaa kipua pikkuvarpaassa tai sen tyvessä. 

Mustajärvi näkee juuri alkaneessa toipilasajassaan hyvääkin, sillä nyt hänellä on aikaa lukea kirjoja.

– Taannoisilta Helsingin kirjamessuilta kannoin kotiin pari kassillista kirjoja, vaikka matkalla sinne sanoin, etten ostaisi yhtään uutta kirjaa niin kauan kun kirjahyllystä löytyy yksikin lukematon opus, Mustajärvi kirjoitti ja kysyi ihmisiltä myös lukusuosituksia. 

Popedan viimeinen keikka Mustajärven laulamana oli 2. syyskuuta loppuunmyydyllä Ratinan stadionilla Tampereella. Keikkaa oli tiedotteen mukaan seuraamassa yli 28 000 konserttivierasta. 

Mustajärvi jatkaa musiikintekemistä soolouran voimin. 

Lue myös:

    Uusimmat