Mainos

Pate Mustajärvestä kirja – "Kertoo sen, mitä lehdistä ei ole vielä luettu"

Popedan Pate Mustajärven tarina on ikuistettu kirjaksi.

Syys-lokakuun vaihteessa ilmestyvä Pate Ikurista on henkilökuva, joka johdattaa lukijan kulissien taakse päähenkilön lapsuusmaisemiin kotiinsa Ikuriin ja kesänviettopaikkaan Mustajärvelle.

Kirja tarjoaa Paten kertomana tarinoita ja ajatuksia hänen liki 40-vuotisesta matkastaan Popedan keulakuvana, sekä muissa työrooleissa, kuten sooloartistina ja näyttelijänä. Työminän lisäksi Pate päästää lukijat kurkistamaan hänen elämäänsä yksityishenkilö Paulina.

Tiedotteessa luvataan kirjan kertovan sen, mitä lehdistä ei ole vielä luettu.

– Jos odotitte paljastuskirjaa, sellaista emme lähteneet hakemaan, emmekä tekemään. Halusimme kertoa Pate Mustajärven tarinan viihdyttävästi ja visuaalisesti, kertoo kirjan kustantaja Harri Simola Docendosta.

Kirja on kirjoitettu tiedottaja Tina Finnin avustamana ja kuvitettu valokuvaaja Harri Hinkan otoksin.

Pate Mustajärvi on luotsannut Popedaa liki 40 vuoden ajan. Yhtye on uransa aikana julkaissut 19 studioalbumia, joista se on vastaanottanut 18 jalometallilevyä.

Popeda vastaanotti Opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinnon vuonna 2014. Pate Mustajärveltä on ilmestynyt 10 soololevyä. Hänet palkittiin viime vuonna Iskelmä-Finlandia -palkinnolla.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja