Pasin asuntoesittely sai rytisevän päätöksen – tällä kertaa kuva puhuu puolestaan liiankin hyvin, Volvo XC70 sai maistaa salakavalan ojan pohjaa

Pasin asuntoesittely sai rytisevän päätöksen – tällä kertaa kuva puhuu puolestaan liiankin hyvin, Volvo XC70 sai maistaa salakavalan ojan pohjaa 0:21
Pasi Koivuniemen käynti asuntoesittelyssä sai ikävän päätöksen. Katso videolta, miten autolle kävi!

Pasi Koivuniemi oli sunnuntaina vaimonsa kanssa asuntoesittelyssä Ylöjärvellä. Esittelyn päätyttyä pari lähti peruuttamaan pois pihamaalta ja tuolloin alkoi tapahtua.

– Lähdin tienvarressa kääntämään autoa. Ajattelin, että käännän auton ympäri pihan kautta. Siellä olikin melkein metrin syvyinen oja vastassa, jonne auto kellahti ja jäi siihen.

Salakavala oja oli kahden talon pihateiden välissä. Tieltä katsottuna sitä oli Koivuniemen mukaan vaikea erottaa.

– Ei sitä ojaa nähnyt ollenkaan, näki vain tasaisen pinnan, joka oli siellä takana päin. Tömäys oli paha. Katsoimme toisiamme, että mitä tapahtui ja missä ollaan, mies kertaa nyt tilannetta MTV Uutisten haastattelussa.

Apuun jouduttiin kutsumaan hinausauto.

"Otti päähän"

Volvo XC70 -auto ei liikkunut mihinkään, joten apuun oli kutsuttava hinausauto. Vakavammilta vaurioilta ja loukkaantumisilta vältyttiin.

– Auton helmamuovi hajosi, se helma meni lyttyyn. Onneksi aika pienellä vahingoilla selvittiin, ei tullut vuotoja tai lommoja autoon, Koivuniemi toteaa.

– Siellä otti kyllä päähän, mutta nyt naurattaa. Minulla on ollut 30 vuotta ajokortti ja sitten tuollainen lapsus tapahtuu. Kaiken lisäksi harrastan vielä autourheilua jokamiesluokassa, Koivuniemi nauraa.

Katso ylhäällä olevalta videolta, miten Pasin ojaan ajossa kävi!

Lue myös:

    Uusimmat