Parjattu Barcelona-valmentaja sai armon ja jatkaa seurassa: "Paras mahdollinen lopputulos kaikille"

Ronald Koeman jatkaa jalkapallon suurseura Barcelonan päävalmentajana, seura vahvistaa. Koemanin asema oli vaakalaudalla alavireisesti sujuneen kauden jälkeen.

Barcelona voitti Koemanin johdolla Espanjan cupin Copa del Reyn, mutta Espanjan ja Mestarien liigassa peli oli melkoista tervanjuontia. Barcelonalla oli mahdollisuus taistella liigamestaruudesta vielä päätöskierrokselle asti, mutta kotitappio Celta Vigolle toiseksi viimeisellä kierroksella jätti seuran lopulta sarjakolmoseksi.

Koeman teki viime syksynä seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Seurapomo Joan Laporta vihjaili toukokuussa muutoksista, kun hän ei julkisesti tukenut Koemania ja kommentoi sen sijaan, että "aikakausi on tullut päätökseen".

– Tarkasteltuamme kokonaisuutta päättyneen kauden jälkeen olemme päättäneet Ronald Koemanin jatkaa voimassa olevalla sopimuksellaan. Olemme tyytyväisiä neuvotteluihin ja etenkin siihen, kuinka rehellisesti keskustelimme, Laporta kertoi torstaina.

– Tämä on paras mahdollinen lopputulos Koemanille ja Barcalle, Laporta jatkoi.

Barcelonan uudistus on toistaiseksi lähtenyt liikkeelle veteraanivoimin. Seura hankki hyökkäykseensä viiden valioliigamestaruuden miehen, Lionel Messin maajoukkuetoveri Sergio Agueron.

Lue myös:

    Uusimmat