Barcelona-luotsi antoi hämmästyttävän lausunnon seuran tilasta – "Emme voi odottaa ihmeitä"

1:13
Barcelona pelasi maanantaina kotitasapelin Granadan kanssa.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman antoi mystisen lausunnon medialle keskiviikkona.

Espanjalainen suurseura Barcelona on tällä hetkellä kaukana kultaisista vuosistaan. Seura on taloudellisesti todella kehnossa jamassa, eikä urheilullisessa menestyksessäkään ole ollut viime aikoina kehuttavaa.

Seura koki valtavan imagollisen tappion kesällä, kun se ei voinut solmia jatkosopimusta seuran pitkäaikaisen supertähden Lionel Messin kanssa. Messin lähdön myötä alkoi uusi aika Barcelonassa.

Uusi aikakausi on alkanut tahmeasti. Päävalmentaja Ronald Koemanin asemaa on kyseenalaistettu vahvasti. Koeman astui keskiviikkona median eteen, muttei vastannut yhteenkään kysymykseen. Hollantilaisluotsi tyytyi lukemaan vain oman lausuntonsa seuran tilasta.

– Seura on minun valmennuksessani uudelleenrakennusvaiheessa. Me olemme uudelleenrakentaneet joukkuettamme ilman suuria investointeja. Se vie aikaa, Koeman toteaa.

Koeman painottaa, että vaikka seura ei taloudellisista haasteistaan huolimatta pysty naaraamaan seuraan huippuhankintoja, löytyy riveistä silti lahjakkaita pelaajia.

– Meidän nuorista lupauksistamme voi tulle maailman tähtiä muutamassa vuodessa. Nuoret pelaajat tulevat saamaan mahdollisuuksia aivan kuten Xavi ja Andres Iniestakin saivat aikoinaan, mutta pyydämme teiltä kärsivällisyyttä, Koeman sanoo.

Barcelonan kausi on alkanut nihkeästi. Se on tällä hetkellä La Ligassa vasta kahdeksantena. Mestarien liigan avausottelussa Barcelona jäi tylysti Bayern Münchenin jyrän alle. Koeman ei odota käynnissä olevalta kaudelta liikoja, eikä halua tätä myös seuran kannattajilta.

– Sarjataulukon kärkipäähän sijoittuminen olisi jo menestys. Emme voi odottaa ihmeitä Mestarien liigassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja