Mainos

Pariskunta teki takapihaltaan uskomattoman löydön: Maahan kaivetussa kassakaapissa oli timantteja, koruja ja rahaa kymmenien tuhansien eurojen arvosta

1:58

Newyorkilainen pariskunta on tehnyt puutarhassaan uskomattoman löydön: takapihalta mullan alta löytyi kassakaapillinen jalokiviä ja rahaa. Asiasta uutisoi muun muassa New York Post -lehti.

Maahan kaivettu kassakaappi löytyi maasta, kun Matthew ja Maria Emanuelin palkkaamat työmiehet olivat istuttamassa puuntaimia. Kaapissa olevasta yhdistelmälukosta he päättelivät, että kyseessä on vanha kassakaappi.

Työntekijät avasivat kassakaapin hakulla ja löysivät sen sisältä timantteja, kultaa, sormuksia ja muita koruja sekä 16 000 dollaria rahaa. Yhteensä aarteen rahallinen arvo oli 52 000 dollaria, eli noin 44 000 euroa.

Kassakaapin sisällä oli myös kirjelappunen, jossa oli kotiosoite. Pariskunta jäljitti osoitteen naapuriinsa.

Kävi ilmi, että murtovarkaat olivat iskeneet naapuriin 7 vuotta aiemmin ja vieneet kassakaapin. Naapurit olivat kuvitelleet, että he eivät näkisi korujaan ja rahojaan enää koskaan. Jostain syystä se olikin kaivettu naapurin takapihalle.

Emanuelin pariskunta palautti kassakaapin sisältöineen sen oikeille omistajille. Matthew Emanuel kertoo New York Postin haastattelussa naapureiden olleen haltioituneita saadessaan aarteensa takaisin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.