Mainos

Pariskunta piti naista vankinaan ja pahoinpiteli hengiltä – nyt tunnustus toisestakin murhasta

Saksassa pariskunta, jonka epäillään pitäneen naista vankinaan useita viikkoja ennen tämän kuolemaa on tunnustanut toisenkin murhan. Tapauksesta uutisoi The Local.

Virallisesti eronnut, mutta Höxterissä sijaitsevalla maatilalla edelleen yhdessä asuva pariskunta pidätettiin viime viikolla.

Poliisi uskoo, että pariskunta oli houkutellut 41-vuotiaan uhrinsa maatilalleen lehdessä julkaistulla henkilökohtaisella ilmoituksella. Mies ja nainen olivat pitäneet tämän jälkeen naista vankinaan kellarissa useita viikkoja.

Pariskunnan epäillään pahoinpidelleen naista niin rajusti, että lopulta nämä olivat hälyttäneet paikalle ambulanssin naisen kunnon heikennyttyä äkillisesti. Nainen oli kuollut muutaman tunnin kuluttua sairaalassa.

Pariskunta on tunnustanut nyt toisenkin murhan, poliisilähde kertoo uutistoimisto DPA:lle. Epäillyt ovat 46-vuotias mies sekä 47-vuotias nainen.

Syyttäjälähteet eivät ole sen paremmin vahvistaneet kuin kieltäneetkään tietoa tunnustuksesta. Syyttäjien mukaan on kuitenkin löytynyt muihin uhreihin viittaavia todisteita.

– Meillä on konkreettisia todisteita, joita tällä hetkellä tutkimme, syyttäjäntoimiston edustaja kommentoi lisäten, että maatilalle on lähetetty etsintäkoiria.

Poliisin odotetaan järjestävän huomenna tiedotustilaisuuden tapaukseen liittyen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.