Karmiva "kaksoisolentomurha" puhuttaa Saksassa: Nuoren naisen uskotaan lavastaneen kuolemansa tappamalla itsensä näköisen bloggaajan

Saksan lehdistö kuvailee Ingolstadtin kaupungissa viime vuonna tapahtunutta naisen kuolemaa ”kaksoisolentomurhaksi”.

Muun muassa saksalaislehti Bild kertoo poikkeuksellisesta tapauksesta, jonka uskoisi tapahtuvan ainoastaan elokuvissa. Nyt 24-vuotiasta naista epäillään "kaksoisolentonsa" murhaamisesta viime vuoden elokuussa. Naisesta ja hänen epäillystä rikoskumppanistaan annettiin pidätysmääräykset viime viikolla, kertoo tapauksesta kirjoittava brittilehti The Guardian.

Nuoren naisen kuolemaa Ingolstadtin kaupungissa pidettiin ensin tapaturmana. Uusien todisteiden valossa Baijerin osavaltion syyttäjät uskovat, että uhri ei ollutkaan 23-vuotias saksalaisirakilainen nainen Münchenistä, vaan samanikäinen algerialaisnainen läheisestä Heilbronnin kaupungista.

Poliisi on saanut myös selville, että irakilaistaustainen nainen todennäköisesti tappoi itsensä näköisen algerialaisnaisen – tarkoituksenaan lavastaa oma kuolemansa. Epäillysti ”kaksoisolentonsa” tappanutta naista ja hänen rikoskumppaniaan uhkaa elinkautinen vankeus.

Etsi sosiaalisesta mediasta "kaksoisolentoja"

Naisen lavastus meni ensin läpi. Uhrin vanhemmat vahvistivat uhrin henkilöllisyyden nähtyään naisen ruumiin, mutta ruumiinavausraportti osoitti myöhemmin, että kyseessä on toinen henkilö. Todelliseksi uhriksi osoittautui algerialainen kauneusbloggaaja, jonka epäilty oli löytänyt sosiaalisesta mediasta ja houkutellut metsään Ingolstadtin alueella.

Poliisin päästyä tekijän jäljille selvisi, että nainen oli yrittänyt houkutella useampia itsensä näköisiä naisia eri verukkeilla erilaisiin ansoihin. Naisen uskotaan halunneen lavastaa kuolemansa perheriidan vuoksi.

Myös toteutustapa oli poliisin mukaan poikkeuksellisen raaka. Uhri kuoli yli viiteenkymmeneen veitseniskuun, minkä jälkeen hänet laitettiin auton takapenkille odottamaan löytymistä.

– Tällaista tapausta ei näe joka päivä, etenkään näin käsittämättömällä käänteellä, poliisin tiedottaja Andreas Aichele sanoi The Guardianin mukaan Bildille.

The Guardianin mukaan poliisit ovat kuvailleet  naisia "todella osuvasti toistensa näköisiksi" useilta ominaisuuksiltaan, kuten pitkiltä suorilta mustilta hiuksiltaan, vahvalta meikiltään ja ihonväriltään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja