Mainos

Pariskunta murhasi au-pairinsa – luulivat hänen suunnitelleen hirmutekoja Boyzone-yhtyeen perustajan kanssa

Oikeus on tuominnut pariskunnan syylliseksi au-pairinsa murhasta Iso-Britanniassa. Murhan motiivi kertoo pariskunnan häiriintyneisyydestä. Asiasta kertoo BBC.

Sabrina Kouider ja Ouissem Medouni olivat BBC:n mukaan vakuuttuneita, että heidän ranskalainen au-pairinsa Sophie Lionnet suunnitteli esimerkiksi vahingoittavansa ihmisiä heidän kotonaan.

Pariskunta oli varma, että Lionnet suunnitteli tekoja Boyzone-yhtyeen perustajajäsen Mark Waltonin avustuksella. Pariskunnalla oli epäterveellinen pakkomielle laulajaa kohtaan.

Saadakseen Lionnetin tunnustamaan epäilyt, pariskunta upotti esimerkiksi hänen päänsä veden alle ja pahoinpitelivät Lionnetia rikkoen häneltä viisi kylkiluuta.

Tuomari Nicholas Hilliard sanoi BBC:n mukaan, että pariskunnan syytökset Lionnettia vastaan olivat täysin perättömiä.

Omaiset musertuneita

Syyttäjä Richard Horwell kertoi valamiehille, että pariskunnalla oli epäterveellinen ja perusteeton pakkomielle laulaja Waltonia kohtaa. Tämä heikensi heidän silmissään au-pairin joksikin ihmistä vähäisemmäksi.

Pariskunta murhasi Lionnetin ja heitti hänet kotinsa puutarhassa sijanneeseen kokkoon. Naapurit hälyttivät palomiehet paikalle hajun takia. 

Lionnettin vanhemmat kuvailivat oikeudessa menetystä musertavaksi.

– He eivät ainoastaan varastaneet tyttäreni elämää brutaalisti ja ilman katumusta. He varastivat myös minun elämäni, isä Patrick Lionnet sanoi.

Walton todisti oikeudessa

Pariskunnan toisella osapuolella Sabrina Kouiderilla oli ollut aikaisemmin myrskyisä suhde Boyzone-yhtyeen perustajan Marc Waltonin kanssa. Walton myös saapui todistamaan oikeudessa tapauksesta.

Suhteen loputtua Kouider oli esimerkiksi esittänyt Waltonista perättömiä väitteitä. Hän oli esimerkiksi raportoinut poliisille, että Walton on palkannut helikopterin vakoilemaan häntä.

Walton kertoo lausunnossa luovuttaneensa puhelimensa, sosiaalisen median tilinsä ja sähköpostitilinsä todistaakseen, ettei ole koskaan tavannut Lionnetia.

Pariskunnan tuomio luetaan kesäkuun lopulla.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.