Pariskunta julkaisi videoita talonsa hämmentävästä ääni-ilmiöstä – outo koputus piinaa: "En odottanut, että se koputtaisi takaisin"

Pariskunta väittää lattian alta kuuluvan outoa koputusta, jonka he itse epäilevät olevan perheen edesmenneen isoisän tapa kommunikoida tuonpuoleisesta. Ilmiölle ei ole saatu selitystä.

Gillian Harper, 25, Kieron Ruse, 29, ovat eläneet nykyisessä talossaan Hullissa, Isossa-Britanniassa jo kahden vuoden ajan. Viime vuoden marraskuuhun asti perhe sai elää kodissaan rauhassa ilman minkäänlaista paranormaalia aktiviteettia.

– Emme ole aiemmin kuulleet mitään rapinaa, koputuksia tai taputuksia, Kieron kertoo.

Perheen rauha rikkoontui Gillianin ja Kieronin vierailtua selvänäkijän luona 17. marraskuuta. Vierailun myötä pariskunta väittää, että kodin olohuoneen lattiasta on alkanut kuulua koputusta, jonka lähdettä perhe ei ole onnistunut selvittämään.

Koputuksia lattiassa

Alkuun perhe kertoo sivuuttaneensa lattian oudot äänet normaalina puisen parketin paukkeena. Sitten Kieron sanoo huomanneensa eräänä päivänä perheen kissan Mitsyn seisovan portaiden alapäässä tuijottamassa tyhjään käytävään aivan kuin käytävän päässä olevassa olohuoneeseen vievässä oviaukossa olisi seisonut joku.

Kummissaan Kieron kertoo rientäneensä  tarkistamaan, oliko lemmikillä kaikki hyvin. Miehen oli kuitenkin pysäyttänyt kova pauke olohuoneesta. Hän laittoi välittömästi viestiä puolisolleen Gillianille.

Paukkeen ja koputtelun jatkuessa pariskunta ryhtyi selvittämään, mistä epämääräinen ääni saattoi kuulua. Lopulta he paikansivat kohdan olohuoneen lattiasta. He väittävät, että lattiaa koskettaessa se värähtelee koputuksen voimasta.

– Oudointa on se, että koputuksen voi tuntea. Jos se olisi vain ääni, voisin hyvin mennä nukkumaan öisin ajattelematta sitä sen enempää, Kieron toteaa.

– Se on pelottavaa. Varsinkin, jos olet huoneessa ja laitat kätesi lattiaa vasten, voit fyysisesti tuntea koputuksen tärisyttävän lattiaa, Gillian kuvailee koputuksia.

Artikkelin yllä olevalla videolla on pariskunnan kuvaamaa materiaalia oudoista äänistä lattiassa.

Koputukset ovat yleistyneet

Alkuun koputukset alkoivat aina iltakahdeksan aikoihin ja jatkuivat tunnin verran. Viime aikoina koputuksia on kuitenkin alkanut kuulua mihin tahansa vuorokauden aikaan.

– Koputusten määrä on kasvanut ajan mittaan. Eilen se alkoi päivällä vähän yhden jälkeen. Minua pelotti, koska olin yksin kotona tyttäreni kanssa, Gillian kertoo.

Yksivuotiaan Karina Ruen äiti Gillian kertoo koputusten pelottavan häntä eritoten silloin, kun hänen miehensä on poissa kotoa.

– Karina tervehtii aina astuessaan olohuoneeseen. Hän tekee niin vain nähdessään jonkun ihmisen, esimerkiksi ulkoillessamme, Gillian kertoo.

Vanhemmat ovat myös kauhukseen huomanneet, että taaperoikäinen Karina jokeltaa erityisesti ollessaan olohuoneessa. Taaperolla tuntuu olevan jokin kohde huoneessa, jolle hän kohdistaa jokeltelunsa.

– Se jokin vastaa myös kutsuihin koputtamalla, GIllian paljastaa.

– En odottanut, että se koputtaisi takaisin koputtaessani lattiaa. Se hämmensi meitä ihan kunnolla, Kieron kertoo.

"Luultavasti repisimme lattian auki"

Gillian ja Kieron ovat yrittäneet löytää äänille loogista lähdettä. He jopa julkaisivat videoita mysteeriäänistä lattiassa sosiaaliseen mediaan ja yrittivät sitä kautta löytää ratkaisua sitä kuitenkaan saamatta.

– Jos vuokranantajamme antaisivat luvan, niin luultavasti repisimme lattian auki ja katsoisimme sen alle, Gillian kertoo.

Pariskunnan mukaan olohuoneen alta ei kulje esimerkiksi vesiputkia, jotka saattaisivat pitää outoa ääntä, eikä huoneen alla ole naapureiden käyttämää kellaritilaa. Itse asiassa talossa ei pitäisi edes olla kellaria.

– Kuvittele, että lattia on noin 30 senttimetrin verran betonia tai tiiltä. Tuntuu kuin joku olisi suoraan sen betonin alla koputtelemassa ja se väreilee lattialankkujenkin läpi, Kieron kuvailee.

Kaikki alkoi vierailusta selvänäkijällä

Pariskunta epäilee, että äänillä ja selvänäkijän vierailulla on oltava jokin yliluonnollinen linkki.

– Minua hämmentää eniten se, että menimme syksyllä tapaamaan selvänäkijää, Kieron totaa.

Gillianin mukaan marraskuussa parin tapaama selvänäkijä oli kertonut Kieronille näkevänsä tämän isoisän Kieronin vierellä.

– Aivan kuin hän olisi siinä vierellä kaiken aikaa, Gillian kuvailee.

– Mieheni yritti sivuuttaa asian nauramalla, mutta hän on tuonut sitä jälkikäteen esille useaan otteeseen, Gillian kertoo.

Koputukset ovat parin mukaan jatkuneet voimistuen ja yleistyen marraskuusta asti. Perheen ei kuitenkaan auta tällä hetkellä muu kuin sietää erikoiset äänet.

– Emme pysty tällä hetkellä muuttamaan, joten meidän ei auta muu kuin hyväksyä se, Gillian summaa.

Lähde: Reuters/Kennedy News

Lue myös:

    Uusimmat