Pariskunnan autoseksi koulumatkan varrella kuohuttaa brittikylässä: "Kukaan ei halua nähdä..."

Brittikylässä äimistellään pariskunnan ronskiutta.

Yllä oleva videolla pariskunta, joka kuvaa seksinsä kaikkien katsottavaksi.

Lincolnshiressä sijaitsevan Long Suttonin kylän asukkaat ovat havainneet, että vain metrien päähän alakoulusta pysäköidyssä valkoisessa Peugeotissa tapahtuu tuhmuuksia. Asiasta uutisoi ensimmäisenä paikallinen media Lincolnshire Live.

Paikallisten vanhempien mukaan he ovat joutuneet kävelemään kiihkeästä tunnelmasta höyrystyneiden ikkunoiden ohi lastensa kanssa koulumatkoilla. Epäselväksi ei ole jäänyt, mitä autossa tapahtuu, sillä se on myös keinunut edestakaisin.

"Voitteko mennä syrjäisempään paikkaan?"

Sosiaalisessa mediassa pariskuntaa onkin moitittu heidän käytöksestään.

"Pariskunnalle, joka nautti iltapäivähässimisestään Long Suttonissa valkoisessa Peugeotissa, voitteko mennä jonnekin hieman syrjäisempään paikkaan? Kukaan ei halua nähdä kalpeaa, valkoista takapuoltanne heilumassa", moitti eräs kyläläinen paikallisessa Facebook-ryhmässä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"Hankkikaa huone"

Toiset paikalliset moittivat toimintaa yksityisillä Facebook-sivuillaan, kertoo Lincolnshire Live.

"Näin juuri päivityksen seksiä autossa harrastavista ihmisistä kylässämme. Pariskunnan auto oli kirjaimellisesti heilunut, ja ikkunat höyrystyneet. Heidät on nähty myös toisella julkisella alueella kylässä. Olkaa niin kilttejä ja hankkikaa kuone. Perheet tekevät koulureissuja heti kahdeksan jälkeen, eivätkä halua nähdä takapuolia ilmassa höyrystyneistä ikkunoista. Ei riitä, että ihmiset kiusaantuvat, mutta vanhempien pitää myös vastata lastensa esittämiin kysymyksiin", eräs kyläläinen huomautti.

"Tämä pariskunta on nähty muutaman kerran autossa. Auto heilui. Miksei ihmisillä ole hieman harkintakykyä? Elämme maalaisaluueella, jos ette todella voi odottaa, menkää ja etsikää hiljainen maalaistie", ehdottaa toinen.

"Lyön vetoa, että heillä on salasuhde", arveli uutista Lincolnshire Liven Facebook-sivuilla kommentoinut Susie Cook.

Pariskunnalle löytyi myös puolustajia.

"Ihmisillä ei ole mitään seikkailunhalua nykyisin. Ei ihme, että parisuhteista tulee tylsiä. Jos se pitää heidän liekkinsä elossa, niin hyvä heille", puolusti Jason Dodd.

Lähteet:  Lincolnshire LiveThe Sun

Lue myös:

    Uusimmat