Paris Hiltonin esikoinen syntyi sijaissynnyttäjää käyttäen – hotelliperijällä oli tälle epätavanomainen pyyntö raskauden ajalle

Paris Hiltonin esikoinen sai tottua äitinsä ääneen raskauden aikana.

Seurapiiritähti ja hotelliperijä Paris Hilton, 42, ja hänen puolisonsa Carter Reum, 42, saivat tammikuussa parin ensimmäisen lapsen Phoenix Barron Hilton Reumin. Lapsi syntyi sijaissynnyttäjän kautta, ja hiljattain Rolling Stonelle antamassaan haastattelussaan Hilton kertoi, että hänellä oli tälle yksi erityispyyntö raskauden ajaksi. 

Hilton kannusti sijaissynnyttäjäänsä katselemaan The Simple Life -sarjan jaksoja raskauden aikana, jotta sikiö tottuisi äitinsä ääneen. Tutkimusten mukaan sikiön kuuloaisti kehittyy raskauden puolivälissä. Sikiöt saattavat myös oppia tunnistamaan tiettyjä toistuvia ääniä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lapsen syntymä tuli yllätyksenä sekä maailmalle, että monille Hiltonin ja Reumin omista läheisistä. Sijaissynnyttäjän raskaus pidettiin niin salassa, etteivät lapsen isovanhemmatkaan tienneet siitä ennen lapsen syntymää. 

Hilton ja Reum ovat olleet yhdessä vuodesta 2019 lähtien ja he menivät naimisiin vuonna 2021. Hilton hehkui äityiden onnea vuoden alussa, ja kertoi haaveilleensa lapsen saamisesta pitkään. 

– Unelmani on aina ollut olla äiti ja olen niin onnellinen, että Carter ja minä löysimme toisemme. Olemme niin innoissamme saadessamme perustaa perheemme yhdessä ja sydämemme räjähtää rakkaudesta meitä kohtaan. Poikavauva, Hilton sanoi People-lehden haastattelussa tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja