Parin rakkaus roihahti Tinderissä – 19 vuotta vanha kuva yllätti molemmat

Tinderin kautta tavannut ruotsalainen nuoripari yllättyi perinpohjin, kun he tajusivat tunteneensa toisensa jo pieninä lapsina, uutisoi The Local. 

Tinderissä tavannut nuoripari ehti seurustella vuoden päivät ennen kuin he tajusivat tunteneensa toisensa jo pikkulapsina. Totuus valkeni parille, kun 23-vuotias Ali Hassan halusi esitellä tyttöystävälleen Amanda Bidar Pinolle vanhan päiväkodin ryhmäkuvansa. Kun Hassan veti vuodelta 1996 peräisi olevan kuvan esille, alkoi Amanda huutaa. Hän tunnisti kuvan paremmin kuin hyvin, istuihan hän itsekin kuvassa.

Rakastavaiset tajusivat olleensa päiväkotitovereita 19 vuotta aiemmin. Pariskunta ei ollut uskoa silmiään, ja yhtä hämmentyneitä olivat molempien perheet. 

Pariskunta oli tiennyt käyneensä samaa päiväkotia aikanaan, mutta molemmat olivat kuvitelleet olleensa eri ryhmissä. Kumpikaan ei ollut tunnistanut toisiaan 19 vuotta myöhemmin, eikä ystäväpiireistäkään löytynyt yhteisiä kavereita, joiden kautta sattumus olisi saattanut selvitä jo aiemmin.  

"Olemme tarkoitetut toisillemme"

Molempien perheet muuttivat pois paikkakunnalta pian kuvan ottamisen jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunnan hauska yhteinen historia lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, kun Ali julkaisi vanhan päiväkotikuvan Facebook-sivuillaan. Ruotsin lehdet ovat uutisoineet tapauksesta laajasti, ja Ali kertoo pariskunnan saaneen lukuisia puheluita vanhoilta tutuilta.

– Aluksi se oli hauskaa, mutta nyt se alkaa olla jo vähän ärsyttävää. Emme ole tottuneet näin isoon huomioon, Amanda kertoi The Local -lehdelle.

– Tämä sai meidät tajuamaan, että olemme tarkoitetut toisillemme. Nyt todella uskoon kohtaloon. 

Mitä on rakkaus? Katso videolta lasten vastaukset:


Lähde: The Local

Lue myös:

    Uusimmat