Pari jutteli muutaman päivän ajan deittisovelluksessa ja ryntäsi naimisiin Las Vegasissa: "Tiedämme, että tästä tulee haastavaa"

1:19
Video: Mies tiputti ja kadotti kihlasormuksen kosinnan päätteeksi – poliisi pelasti!

Sarah ja Paul päättivät mennä naimisiin tavattuaan toisensa kasvotusten vain tunteja aiemmin.

Sarah Edwards, 34, ja Paul Edwards, 36, ovat aviopari. Kaksikko ei suinkaan ole tuntenut toisiaan vuosien ajan – salamarakkaus johti avioliittoon vain noin viikossa, kertoo Mirror-lehti.

"En muista, kumpi sen otti puheeksi..."

Sarah ja Paul saivat matchin Bumble-deittisovelluksessa joulukuussa 2018. Kaksikko lähetteli viestejä toisilleen päivien ajan.

He puhuivat ensimmäistä kertaa puhelimessa joulukuun 22. päivä. Aatonaattona he päättivät, että menisivät naimisiin.

– En muista, kumpi sen otti puheeksi, mutta toinen meistä sanoi "tulemme niin hyvin toimeen, ehkä meidän pitäisi mennä naimisiin". Toinen vastasi "joo, ehkä pitäisi" ja siitä se lähti, Sarah kuvailee.

Paul kosi lentokentällä

Vastanaineet tapasivat ensimmäistä kertaa Lontoon Gatwickin lentokentällä jouluaattona. Kumpikin oli pukeutunut hääasuun.

Paul toi Sarahille kukkia ja kosi häntä polvistuen.

Lontoosta Paul ja Sarah lensivät Las Vegasiin avioitumaan – huolimatta siitä, että olivat tunteneet toisensa "kasvotusten" vain tunteja.

Sarah asuu ex-kumppaninsa kanssa

Sarah asuu edelleen entisen kumppaninsa kanssa. Osa naisen ystävistä on uhannut katkaista välit häneen oudon hääpäätöksen takia, mutta Sarah uskoo, että liitto tulee toimimaan.

– Meillä synkkasi heti – siinä oli yhteys, jota ei voinut kieltää. Koen, että Paul on jo nyt paras ystäväni. Emme katsele kaikkea ruusunpunaisten lasien läpi. Tiedämme, että tästä tulee haastavaa, mutta olemme valmiita tekemään töitä yhdessä, Sarah kommentoi.

– Olen yleensä hyvin looginen ihminen, mutta nyt kaikki säännöt on heitetty menemään.

Paul epäröi ennen häitä

Paul ei ollut päätöksestä yhtä varma: Sarahin mukaan mies epäröi ja mietti, kannattiko avioon astua noin vain. Kaksikko kuitenkin keskusteli asiasta ja päätyi sanomaan "tahdon".

– Jos olisit kysynyt minulta yhdeksän päivää sitten, tapaisinko (pian) jonkun, alkaisinko jutella hänen kanssaan ja karkaisinko sitten Vegasiin naimisiin tapaamatta kyseistä naista kasvotusten, olisin sanonut, että olet järjiltäsi, Paul kuvailee.

Sarah on sitoutunut liittoon ja huomauttaa, että myöskään menneinä aikoina pari ei tuntenut toisiaan kauaa ennen liittoa.

– Minua ei kiinnosta mennä treffeille ja etsiä asioita, joista en ihmisessä pidä, Sarah sanoo.

Paulilla on kaksi teini-ikäistä tytärtä. Hän ei ole vielä kertonut heille uudesta vaimostaan.

Aikovat avioitua uudelleen joka vuosi

Paulin piti alun perin avioitua toisen naisen kanssa alkuvuonna 2018, mutta suhde päätyi eroon. Samalla peruuntuivat hääsuunnitelmat. Nyt mies kuitenkin on päässyt naimisiin.

– Jos menemme äkisti naimisiin ja eroamme kuuden kuukauden, viikon, päivän kuluttua – mitä olen elämän kokonaiskuvaa ajatellen menettänyt? En mitään, Paul sanoo.

Pari aikoo uusia avioliittonsa avioitumalla joka vuosi eri maassa. He suunnittelevat muuttoa yhteiseen asuntoon ja aikovat myös perustaa perheen.

Lähde: Mirror.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja