Kolme vuotta Tinderissä viestitellyt pari kävi vihdoin ensimmäisillä treffeillään – näin kävi

Tinder lähetti kolme vuotta sovelluksen avulla jutelleen parin Havaijille. Mutta tapaako pari enää uudelleen?

Michelle Arendas, 21, ja Josh Avsec, 22, muodostivat Tinder-matchin vuonna 2014. Parin verkkainen tutustuminen jatkui muutaman viestin vuosivauhtia kolmen vuoden ajan. Viesteissä kaksikko vastaili toistensa viesteihin pyytämällä vuoden taukoa anteeksi esimerkiksi sanoilla "anteeksi, akku loppui" sekä "anteeksi, olin suihkussa".

Kun Avsec julkaisi keskustelun Twitterissä, jopa Tinder alkoi usuttaa paria tapaamaan ja tarjosi parille matkaa mihin tahansa kohteeseen

Pari tapasi lopulta toisensa ensi kertaa Good Morning America -aamuohjelmassa. Ohjelman jälkeen pari jatkoi matkaa lentokentän kautta Havaijille Tinderin maksamille treffeille kokonaiseksi viikonlopuksi.

Mutta miten treffit sujuivat? Aikooko pari nähdä enää toisiaan matkan jälkeen? Good Morning America seurasi pariskunnan treffejä, ja otti selvää duon aikomuksista. 

Viikonlopun aikana Arendas ja Avsec ajoivat polkupyörillä, joivat drinkkejä altaalla ja oppivat asioita toisistaan.

– Tällä reissulla olen oppinut Joshin uskomattomasta energiasta, hän on aina innostunut ja aina energinen, Arendas kehuu deittikumppaniaan.

Avsec puolestaan kehuu Arendasin päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä.

Mutta aikooko pari enää tavata toiste? Avsec kertoo, ettei asiasta ole juuri puhuttu, mutta mies toteaa olevansa melko varma, että näin tapahtuu.

– Hän on niin hauska, tiedän, että kun pääsemme kotiin, haluamme tavata taas.

Arendasin vastaus on kuitenkin varovaisempi.

– Meillä ei ole mitään konkreettisia suunnitelmia, mutta olen varma, että polkumme kohtaavat vielä, kun pääsemme takaisin (kotiin).

Good Morning American mukaan pariskunnalla oli erilliset huoneet reissunsa aikana.

***


Lue myös:

    Uusimmat