Panttivankina lentokoneessa ollut britti otti kuvan kaapparin kanssa: ”Paras selfie ikinä!”

Terveys- ja turvallisuustarkastajana työskentelevä 26-vuotias brittimies matkusti eilen EgyptAirin lennolla, jonka ”pommivyöllä” varustautunut mies kaappasi. Hätäilyn sijaan britti halusi ikuistaa itsensä kaapparin kanssa.

Leveästi yhteiskuvassa hymyilevä mies on nyt selittänyt halunneensa kuvan avulla päästä ”katsomaan lähemmin” koneen kaapanneen miehen räjähdevyötä.

– Mikäli pommi olisi ollut aito, ei minulla olisi ollut mitään hävittävää, Ben Innes selitti The Guardian -lehden mukaan.

Kaapparin räjähdevyö paljastui lopulta huijaukseksi.

Innes oli yksi egyptiläisen Seif Eldin Mustafan panttivangeista koneessa, jonka Mustafa kaappasi kesken lennon Egyptin Alexandriasta maan pääkaupunkiin Kairoon. Lento pakotettiin Kyprokselle, jossa panttivankitilannetta selvitettiin useita tunteja.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Egyptin ulkoministeri kuvaili myöhemmin kaapparia tiukoin sanankääntein.

– Hän ei ole terroristi, hän on idiootti. Terroristit ovat hulluja, mutta eivät tyhmiä. Tämä tyyppi on.

Innes otatti kuvan itsestään Mustafan kanssa koneen ollessa motissa Kyproksella Larnacan lentokentällä.

– Sain yhden koneen henkilökunnasta tulkkaamaan minulle ja kysyin kaappaajalta, voisinko ottaa kuvan hänen kanssaan. Hän totesi vain ok ja sitten seisoin hänen vieressään hymyilemässä kameralle, kun lentoemäntä otti kuvan. Tämän täytyy olla paras selfie ikinä!

Turvallisuusasiantuntijat pöyristyivät brittimiehen tempauksesta, mutta hänen sukulaisensa vaikuttivat ilahtuneen julkisuudesta.

– Vain Ben voi saada tällaisen selfien! #ylpeä, Sarah Innes, miehen sukulainen twiittasi The Telegraphin mukaan.

Sarahin Twitter-tili poistettiin myöhemmin.

Egyptiläiskoneen kaappaaja on vapauttanut matkustajia Larnakan kentällä 1:22

Lue myös:

    Uusimmat