Sheryl oli ainoa matkustaja lennollaan – lentohenkilökunnalta sydäntä lämmittävä ele äitinsä hyvästelemään lähteneelle naiselle

0:46
Tältä Sherylin matka ykkösluokassa näytti.

American Airlines päivitti Sheryl Pardoinn lentolipun yllättäen ykkösluokkaan.

Sheryl Pardon, 59, oli varannut lennon Washington DC:stä Bostoniin 27. maaliskuuta päästäkseen kasvotusten hyvästelemään kuolemansairaan äitinsä. Hänen äidillään, Sandra Wilkinsillä, oli todettu jo aiemmin dementia ja hänen tilansa on huonontunut jo kuukausien ajan.

Lentokentällä selvisi, että Sheryl olisi koronavirusepidemian takia lennon ainoa matkustaja. Myös koko kenttä oli lähes autio. Viime viikkoina valtaosa lentoliikenteestä maailmalla on lopetettu ja ihmisten on toivottu välttävän turhaa matkustamista.

– Meillä kaikilla on se ajatus, että lentomatkustaminen on hengenvaarallista tällä hetkellä, mutta ihan yhtä vaarallista se on kuin asiointi ruokakaupassa, Sheryl kertoo CNN:lle.

Kaunis ele

Kun selvisi, ettei lennollakaan ollut muita asiakkaita, matkustamohenkilökunta Jessica ja Dion päivittivät Sherylin lipun ykkösluokkaan. He viettivät valtaosan lennosta jutellen Sherylin kanssa tämän elämästä, kuolemansairaasta äidistä ja tietenkin ottaen selfieitä.

– Sheryl on päivän matkustajamme. Elelee leveästi ykkösluokassa, mama! Antakaas kaikki aplodit Sherylille, ainoalle matkustajallemme, lentoemäntä Jessica puhui lennon ainoalle matkustajalle personoidun viestin lentokoneen kuulutusjärjestelmään.

– Haluaisin heidän tietävän miten paljon heidän tukensa merkitsi minulle. Se oli todella positiivista ja jotain, mitä en ollut osannut odottaa matkaltani, Sheryl kertoo.

Äiti menehtyi seuraavana päivänä

Hänen 83-vuotias äitinsä kuoli seuraavana päivänä, 28. maaliskuuta. Perhe suunnittelee muistotilaisuuden järjestämistä myöhemmin kesällä, kun nykyhetken poikkeustila on toivottavasti jo rauhoittunut.

– Äiti eli elämässään jo sellaista vaihetta, jota hän ei olisi halunnut hoitolaitoksessa turhaan pidennettävän, Sheryl kertoo.

Lentohenkilökunnan kaunis ele oli tyttärelle täydellinen vastalääke suruun.

Lähteet: CNN, USA Today ja Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja