Pelottava välikohtaus EM-ottelussa – pelaaja piti "herättää takaisin henkiin"

Serbian EM-kisajoukkueen päävalmentaja Dragan Stojkovic on paljastanut, että joukkueen avainpuolustaja Strahinja Pavlovic lyyhistyi pukuhuoneeseen kesken torstaina pelatun 1–1-tasapelin Sloveniaa vastaan.

Pavlovic lyyhistyi Serbian pukukoppiin tauolla, kun Serbian ja Slovenian välinen kamppailu oli vielä maalittomassa tasatilanteessa.

Münchenissä pidetty ottelu pelattiin varsin kuumissa olosuhteissa, mikä aiheutti huolta myös Slovenian leirissä. Stojkovic uskoo, että Pavlovicin pelottava välikohtaus johtui nimenomaan lämpöuupumuksesta.

– Pavlovic lyyhistyi. Herätimme hänet takaisin henkiin, jonka jälkeen hän oli kunnossa, Stojkovic kertoi lehdistölle Mirrorin mukaan.

– Näimme myös slovenialaisten pelaajien valittavan, kun menimme pukuhuoneisiin. “On niin kuuma, että me romahdamme,” he sanoivat.

Stojkovic lisäsi, ettei Pavlovic ollut ainut kuumuudesta kärsinyt serbipelaaja.

– Kaksi tai kolme pelaajaa romahti sen tauon aikana. Se kertoo siitä, kuinka vaikeaa oli palata takaisin kentälle.

Itävaltalaista Red Bull Salzburgia edustava Pavlovic pystyi muiden tavoin toipumaan vartin mittaisen tauon aikana. Hän jatkoi taistelua koko 90 minuutin ajan.

Kovia kokeneet pelaajat auttoivat lopulta tuomaan Serbialle elintärkeän pisteen Luka Jovicin viime hetken tasoituksen ansiosta.

Stojkovic oli äärimmäisen kiitollinen pelaajiensa työpanoksesta.

– Moraali on erittäin korkealla tasolla. Voimme olla ylpeitä näistä jätkistä ja heidän taisteluhalustaan.

Serbia kohtaa viimeisessä lohko-ottelussaan Tanskan. Ottelu pelataan tiistai-iltana samaan aikaan kun Englanti pelaa Sloveniaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat