Palomies pelasti hissiin jumiin jääneen Haileyn – mieleen jäänyttä miestä etsittiin somen avulla: "New York City, tarvitsen apua!"

Hailey sai kokea hiljattain jotain, mikä oli suoraan kuin romanttisista komedioista. 

New Yorkissa asuva Hailey jäi muutama päivä sitten jumiin hissiin, kun sen ovet eivät enää auenneet. Sieltä hänet ja erään toisen henkilön pelastivat palomiehet. 

Hailey halusi löytää komean pelastajansa

Oven avannut palomies oli niin komea, että Hailey halusi etsiä hänet myöhemmin käsiinsä. Niinpä hän julkaisi TikTokissa videopätkän, jonka oli kuvannut pelastusoperaatiosta ja pyysi ihmisiä auttamaan häntä löytämään kyseisen palomiehen.

– Hei New York City, tarvitsen apua! Olkaa kilttejä ja etsikää tämä mies, joka pelasti minut tänään hissistä.

Video alkoi kiinnostaa sosiaalisen median käyttäjiä. Sitä on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa.

Palomies lähetti videoterveisiä takaisin

Some-etsintä tuotti toivotun tuloksen. Palomies näki hänen videonsa ja vastasi siihen omalla TikTok-tilillään. Hailey julkaisi klipin oman ilahtuneen reaktionsa kanssa omalla tilillään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies jutteli videolla seuraavaa:

– Hei tyypit, minulle näytettiin juuri äsken palolaitoksella tuo video. Luin kommentit. Kiitos paljon kaikesta postiivisesta palautteesta. Halusin vain tehdä videon sanoakseni, että olen iloinen, kun olet turvassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Somesuosio on hämmentänyt Haileyta

Viimeisimmällä aihetta käsitelleellä videolla Hailey kommentoi koko juttua vielä.

– Olen niin sokissa siitä, että video lähti tällä tavalla leviämään. Niin moni otti tähän osaa, että minusta tuntuu, että minun oli pakko kertoa teille tilannepäivitys.

– Hän siis tietysti löytyi. Hänen siskonsa näki videoni, kommentoi siihen ja vaati häntäkin tekemään TikTok-tilin.

Hailey kiittää ystäviään, TikTokia ja internetiä saamastaan avusta.

– On ollut oikein viihdyttävää lukea teidän kaikkien hulvattomia kommentteja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hailey kertoi terveisiä takaisin myös tälle hänet pelastaneelle palomiehelle:

– Toivottavasti nautit tästä nettisuosiostasi ja kiitos, kun pelastit meidät. Voin vaikka tarjota sinulle drinkin joku kerta, kun pelastit henkeni. Se on vähintä, mitä voin tehdä. TikTok, tämä on ollut aikamoinen matka. Pidän teidät ajan tasalla.

Hailey lupasi ilmoitella, miten tilanne kehittyy. Ainakaan vielä ei siis tiedetä, treffasiko kaksikko drinkkien merkeissä tai tuleeko niin kenties käymään tulevaisuudessa. Miehen TikTokin kommenteissa jotkut väittivät tietävänsä, että hän on naimisissa.

Eräs toinen palomies saavutti maailman kamalimman treeniliikkeen järjettömän maailmanennätyksen. Katso miehen haastattelu alla olevalta videolta!

Palomies saavutti maailman kamalimman treeniliikkeen järjettömän maailmanennätyksen: ”Se oli juuri sitä miltä se kuulostaa, eli kamalaa!” 1:15

Lue myös:

    Uusimmat