Maito loppui ja vauva huusi nälkäänsä – äiti joutui soittamaan hätänumeroon: "Se oli hyvin pelottavaa"

Mies tiputti ja kadotti kihlasormuksen kosinnan päätteeksi, poliisi pelasti 1:19
Poliisi pelasti tämänkin tilanteen! Mies tiputti ja kadotti kihlasormuksen kosinnan päätteeksi

Amerikkalaisäiti oli imettämässä pientä vauvaansa, kun maidon tulo yllättäen loppui. Nainen soitti lopulta hätänumeroon, koska ei saanut muualta apua.

Amerikkalaisäiti sai hätänumerosta apua nälkäiselle vauvalleen. Shannon Bird soitti hätänumeroon, kun ei enää keksinyt muuta, kertoo People.

Yritti soittaa apua ensin muualta

Shannon oli aamukahdelta syöttämässä kuuden viikon ikäistä vauvaansa, kun häneltä ei tullutkaan tarpeeksi rintamaitoa. Kotona ei ollut lainkaan korviketta, ja Shannonin mies oli matkoilla. Perheessä on viisi lasta.

– Lapsi huusi. Soitin miehelleni ja yritimme keksiä ideoita. Aloin soitella naapureille ja teini-ikäisille alueellamme, ja soitin pikkuveljelleni, mutta kukaan ei ollut hereillä, Shannon kuvailee.

"En ole koskaan ollut tässä tilanteessa"

Lopulta hän päätyi soittamaan hätänumeroon. Shannon kertoi hätäkeskuspäivystäjälle yrittäneensä soittaa apua siinä onnistumatta.

– En ole koskaan ollut tässä tilanteessa. Maitoni vain loppui. Tämä on viides lapseni eikä näin ole koskaan käynyt, Shannon kuvaili.

Poliisit lähtivät kohti Shannonin kotia ja ostivat matkalla suuren määrän maitoa. Perille päästyään poliisit Brett Wagstaff ja Konner Gabbitas kuitenkin havaitsivat, että lapsi tarvitsisi hyvin pienille vauvoille sopivaa korviketta. Partio joutui lähtemään uudelleen matkaan.

– Tulemme pian takaisin korvikkeen kanssa. Vauvasi on suloinen, Brettin kerrotaan sanoneen.

Lone Peakin poliisiasema kehui konstaapelien toimintaa Facebookissa ja kertoi olevansa ylpeä poliiseistaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se oli hyvin pelottavaa"

Raporttien mukaan Brett päätyi ostamaan samaa korviketta, jota oli antanut omalle lapselleen tämän ollessa pieni.

Shannon oli eleestä yllättynyt: hän oli olettanut, että poliisipartio vain tulisi vartioimaan hänen kotiaan siksi aikaa, että Shannon itse voisi juosta ostamaan korvikkeen.

– Minulle ei ole koskaan käynyt niin, ettei minulla olisi ruokaa vastasyntyneelleni. Se oli hyvin pelottavaa, Shannon kuvailee.

Syytettiin hätänumeron väärinkäytöstä

Shannon kiitteleekin poliiseja siitä, että he auttoivat häntä. Netissä naista on kuitenkin soimattu hätänumeron väärinkäyttäjäksi, koska hän soitti poliisin, vaikka ei ollut varsinaisessa vaarassa.

Poliisiaseman edustaja Dave Ventranon mukaan moni poliisi tulee alalle nimenomaan auttaakseen ihmisiä. Miehen mukaan Shannonin tilannetta voisi verrata siihen, että poliisi pysähtyy auttamaan rengasrikon kokenutta.

– Kyseessä on kansan suojeleminen ja palvelu. Tämä kuului palvelemiseen. Olemme olemassa palvellaksemme kansalaisia, Ventrano kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat