Palloliitolla selkeä tavoite Huuhkajien peliareenan suhteen: "Siellä pelataan syksyllä"

Olympiastadionin remonttibudjetti räjähti käsiin – nousua jopa yli sata miljoonaa, tekeillä ylimääräinen tilintarkastus 3:30
Videolla juttu Olympiastadionin remontin hinnan paisumisesta.

Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoo MTV Urheilulle, että Olympiastadionin toimiminen Huuhkajien päänäyttämönä on liiton selkeä tavoite.

Suomen Urheiluliitto aiheutti aiemmin kohua kertomalla, että yleisurheilun Ruotsi-maaottelua ei välttämättä tultaisi kisaamaan Olympiastadionilla, mikäli kustannukset kasvaisivat liian suuriksi. Palloliitton osalta neuvottelut ovat vielä alkutekijöissä, mutta tavoite on ollut pitkään selvillä.

– Aloitimme vasta tällä viikolla keskustelut. Niitä jatketaan tammikuussa. Siinä on vielä paljon neuvoteltavaa ja soviteltavaa. Siitä on vielä aikaista sanoa, mutta onhan se selvää, että se tulee olemaan kalliimpi kuin muut stadionit Suomessa. Lähtökohta on se, että pääsemme sopimukseen ja siellä pelataan syksyllä. Se on ollut tavoitteena siitä lähtien, kun sieltä lähdettiin, Casagrande sanoo.

– Se ei ole poissuljettua, että jotkut muut pelit pelataan muualla, mutta pääkoti tulee olemaan Olympiastadion. Olemme olleet todella tyytyväisiä Ratinaan. Joitain pelejä tullaan varmasti pelaamaan miesten osalta myös siellä, Casagrande jatkaa.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pelit jatkuvat ensi vuonna maaliskuussa, kun se kohtaa Puolan ja Ranskan ystävyysotteluissa. EM-kisoihin valmistavat ottelut ovat luvassa kesäkuussa Ruotsia ja Viroa vastaan. Viro-ottelu pelataan Ratinan stadionilla Tampereella. EM-kilpailut käynnistyvät Suomen osalta 13. kesäkuuta Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa. Lohkon muut joukkueet ovat Venäjä ja Belgia.

Lue myös:

    Uusimmat