Paljastuuko Hollywoodin huhuttu pedofiliarinki? Poliisi tutkii entisen lapsitähden hurjat väitteet

Näyttelijä Corey Feldmanin tekemä tutkintapyyntö on tuottanut tulosta ja Los Angelesin poliisi on tarttunut aiheeseen.

Lapsena tähdeksi 1980-luvulla noussut näyttelijä Corey Feldman, 46, on puhunut pitkään Hollywoodissa kohtaamastaan pedofiliasta ja pedofiiliringistä, jonka hän aikoo paljastaa.

Feldman teki aiheesta hiljattain virallisen tutkintapyynnön Los Angelesin poliisille. Viranomaiset ovat vahvistaneet alkavansa tutkia tapausta.

Tunnetuissa elokuvissa kuten Stand by Me – viimeinen kesä (1988), Arkajalat (1985), The Lost Boys (1987) ja Gremlins – riiviöt (1984) näytellyt Feldman paljasti marraskuun alussa Dr. Oz -ohjelmassa monissa samoissa elokuvissa 1980-luvulla näytelleen Jon Grissomin, 55, koskeneen häneen. asiasta uutisoivat useat mediat, muun muassa US Weekly.

Buzzfeedin mukaan Feldman kertoi haastattelussa myös, että hän voi nimetä kuusi henkilöä, joista yksi on miehen mukaan tänä päivänäkin tunnettu nimi.

Muun muassa Stand By Me -elokuvaa lapsena tähdittänyt Feldman on kertonut aiemmin kohdanneensa hyväksikäyttöä yhdessä parhaan ystävänsä, näyttelijä Corey Haimin kanssa, joka menehtyi vuonna 2010 kamppailtuaan vuosia päihdeongelmien kanssa.

Ennen Feldmanin paljastusta Taru Sormusten Herrasta -näyttelijä ja niin ikään lapsitähti, Elijah Wood oli avautunut Hollywoodia piinaavasta pedofiliaringistä. Wood kuitenkin kertoi, ettei koskaan ollut joutunut kohtaamaan itse seksuaalista hyväksikäyttöä.

Feldman on sanonut julkisuudessa useiden ihmisten tienneen, että häntä ja Haimia hyväksikäytettiin. Kukaan ei kuitenkaan hänen mukaansa tullut poikien avuksi.

– Kysy keneltä vain, joka oli osa lapsijoukkoamme tuolloin. Meitä (Feldmania ja Haimia) kierrätettiin ihmiseltä toiselle.

Hänelle itselleen oli jäänyt sellainen mielikuva, että studioilla kahden Coreyn kierrättäminen olisi ollut lähinnä yleinen vitsi.

Feldman kertoo, että hyväksikäyttäjät tapasivat uhrejaan, jotka olivat 10-16-vuotiaita näyttelijöitä, yksityisissä juhlissa ja palkintogaaloissa.

Lue myös:

    Uusimmat