Paljastus: WhatsApp kehitteillä iPadille

Facebookin omistama supersuosittu WhatsApp-sovellus on tulossa saataville myös Applen iPad-tableteille.

WhatsAppin kehitystä läheisesti seuraava WABetaInfo-sivusto on kertonut WhatsAppin kehitteillä olevasta uudesta iPad-sovelluksesta.

Aiemmin WhatsAppia on voinut käyttää iPadilla ja tietokoneilla aWhatsApp Webin avulla, mutta se on kuitenkin edellyttänyt myös WhatsAppin sisältävän puhelimen olevan toiminnassa.

Vielä toistaiseksi WhatsApp iPadille ei ole yleisesti saatavilla, mutta WABetaInfo on päässyt tutustumaan jo sen toimintaan. Käytännössä sovellus tulee olemaan iPadeissa samanlainen kuin iPhoneissakin sisältäen lähes samat toiminnot. Uutta on käyttöliittymän mukautuminen suuremmalle näytölle jaettuina näkyminä, jossa näkyvät esimerkiksi samanaikaisesti keskustelujen listaus sekä valittu keskustelu. Jaetut näkymät toistuvat kaikissa eri WhatsAppin valikoissa. Sovellus toimii niin näyttö pysty- kuin vaaka-asennossakin.

Toistaiseksi WhatsAppista iPadille puuttuu kameravälilehti, joka iPhone-versiosta löytyy. Sekin saattaa kuitenkin olla tulossa vielä mukaan, sillä kehitystyö ei ole vielä valmis.

Myös WhatsAppin iPad-versioon kirjaudutaan puhelinnumerolla.

WhatsAppin iPad-version julkaisuaikataulusta ei ole mitään tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat