Paljastus: Robert Helenius saa vastaansa hirmuisen tyrmäyskoneen – supermatsi entistä maailmanmestaria vastaan otellaan lokakuussa

Robert Helenius palasi Suomeen:"Seuraavaksi MM-otteluun" 2:06
Robert Helenius puhui syksyllä MM-ottelusta.

Robert Helenius on saamassa lokakuussa huippuottelun.

Nyrkkeilytoimittaja Michael Benson kertoi Twitterissä, että Helenius kohtaa lokakuussa Deontay Wilderin. Bensonin jakama tieto oli peräisin nyrkkeilypromoottori Frank Warrenilta, joka paljasti asian brittikanava TalkSportin lähetyksessä.

Wilderin tilastot ovat hurjat. Yhdysvaltalainen on hävinnyt urallaan vain kaksi kertaa, ja nekin samaa miestä vastaan. Tyson Fury voitti miesten kaksi viimeistä kohtaamista, vaikka viimeisessä kamppailussa Wilder onnistui iskemään Furyn kanveesiin kahdesti.

Wilder on urallaan paukuttanut yhteensä 42 voittoa, joista peräti 41 on tullut tyrmäyksellä. Wilder piti hallussaan WBC-liiton maailmanmestaruusvyötä vuosina 2015-2020, mutta menetti sen lopulta Furylle. Amerikkalainen on tahkonnut urallaan myös sievoiset palkintosummat. Pelkästään Fury-kamppailuista Wilder tienasi palkkiorahaa noin 13 miljoonaa euroa. 

Helenius on otellut viimeksi viime vuoden syksyllä Puolan Adam Kownackia vastaan. 38-vuotiaan ahvenanmaalaisen tilastot näyttävät 31 voittoa ja kolmea tappiota.

MTV Urheilu tavoitti Heleniuksen manageri Markus Sundmanin, mutta hän ei voinut kommentoida asiaa enempää.

Lisätty klo 9.34 tieto manageri Markus Sundmanin tavoittelusta.

Lue myös:

    Uusimmat