Paljastus illan Putous-jaksosta! Christoffer Strandberg imitoi Jenni Pääskysaarta – katso videolta esimakua lopputuloksesta

Putous-tähdet nähdään illan jaksossa Pitääkö olla huolissaan? -suosikkisarjan tunnelmissa. 

Putous-näyttelijät imitoivat illan jaksossa suomalaisten suosikkisarjan tähtiä Pitääkö olla tuolissaan? -nimeä kantavassa sketsissä, joka mukailee suosittua Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmaa.

Roolit on jaettu sketsissä niin, että Christoffer Strandberg imitoi Jenni Pääskysaarta, Mikko Virtanen Miika Nousiaista, Ernest Lawson Tuomas Kyröä ja Jenni Kokander Kari Hotakaista. Artikkelin yltä videolta näet esimakua näyttelijöiden taidonnäytteestä.

Jenni Pääskysaari kuuli jo ennakkoon, että Christoffer Strandberg tulee imitoimaan häntä illan jaksossa. Pääskysaaren reaktio uutiseen oli hyvin positiivinen.

– Se on suuri kunnia minulle, että ammattilaiset imitoivat työtäni, Pääskysaari kertoo MTV Uutisille.

– Täytyy sanoa, että olen erityisen otettu myös siitä, että juuri Christoffer imitoi minua, sillä hän on suosikkini, hän jatkaa.

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelma nähdään seuraavan kerran keskiviikkona 24.4. klo 21 ja jaksossa on vieraana Pekka Strang. Sarjan löydät myös mtv-palvelusta.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja