Paljastiko Ruotsin tähtivahdin tuskaisa elekieli syyn epävarmuudelle? – "Vaikeuksia ottaa kiinni rantapallokin"

Ruotsin tähtimaalivahti Henrik Lundqvist ei ollut parhaimmillaan, kun Leijonat pudotti Ruotsin jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä. C Moren asiantuntija Tero Lehterä nosti Lundqvistin elekielestä esiin konkarivahtia mahdollisesti vaivanneen ongelman.

Lundqvist päästi selkänsä taakse viisi laukausta ja venyi ottelussa 27 torjuntaan. Kokenut tähtivahti oli vaikeuksissa useiden suomalaispelaajien laukausten kanssa, eikä Lunqvistin tutun varmasta torjuntavireestä ollut tietoakaan.

Lundqvistin erikoinen elekieli nosti C Moren studiossa kuitenkin esiin yhden kysymyksen. Oliko Lundqvist fyysisesti aivan täydessä iskussa?

– Hän tukee toiseen käteen noustessaan ylös. Hänellä ei todellakaan ole mikään kiire. Väitän, että hän on juuri niin huonossa kunnossa, kun hän on ollut. Kropassa on jotain rikki. Tosiasia on se, että rumasti sanottuna tällä hetkellä Lundqvistilla olisi vaikeuksia ottaa kiinni rantapallokin, Lehterä naulaa.

Lundqvist itse ei ottelun jälkeen maininnut sanallakaan terveystilanteestaan. Torstainen Suomi-ottelu saattaa jäädä 38-vuotiaan ruotsalaislegendan viimeiseksi otteluksi Tre Kronorin paidassa.

Lue myös:

    Uusimmat